Whatsapp
Whatsapp
Bel mij terug
Bel mij terug
Contact
Contact
 

CocktailAudio X45Pro

Het modelnummer zou de indruk kunnen wekken dat de X45PRO in veel zaken een afgeleide is van de X45. Wat ons betreft is de modelnaam een beetje verkeerd gekozen, omdat de X45Pro qua opbouw een totaal andere machine is dan de X45. Vrijwel het enige dat ze gemeen hebben is de functionaliteit. Qua audiofiele opbouw gaat de X45Pro duidelijk verder dan de X45.

De Audiofiele eigenschappen

De Dac– De X45Pro is voorzien van de gepatenteerde Hyperstream DAC van  ESS Technology, de vlaggenschip Sabre ES9038PRO DAC chip, die PCM 32bit/768Khz en native DSD512 ondersteunt. Deze chip heeft een ongekend hoog dynami

Lees verder

sch bereik van 140dB en ultra lage harmonische vervorming (THD+N) van -122dB. Daarnaast worden kostbare opamps van TI, de OPA627BP Precision High-Speed Operational Amplifier, ingezet.

Afscherming –De ringkern transformator voor het analoge gedeelte en de geschakelde voeding voor het digitale gedeelte zijn volledig omsloten door aluminium om zo in maximaal afscherming te voorzien.

Analoge output – Het totale ontwerp heeft erin geresulteerd dat het analoge uitgangssignaal verder verbeterd is en bijzondere specificaties laat zien. Het dynamisch bereik is gestegen naar 136dB en de harmonische vervorming (THD+N) verder teruggebracht naar 0,0003%.

Wat kan de X45Pro allemaal

Allereerst is de X45pro een “normale” voorversterker waar je ook nog andere geluidsbronnen op kunt aansluiten, zoals een platenspeler, Tv, etc. Daarnaast is het een netwerkserver. Op de harde schijf opgeslagen muziek functioneert als een centrale muziekbibliotheek die je via het thuisnetwerk overal in huis kunt benaderen met andere netwerkproducten. Natuurlijk kun je gebruikmaken van de ondersteunde streamingdiensten zoals Spotify Connect, Tidal, Qobuz, Deezer en Napster. Voor radio kun je kiezen uit internet-, FM en DAB+. Vanaf radio en andere aangesloten bronnen kun je ook opnames maken die op de harde schijf worden opgenomen. Cd’s kun je afspelen, maar ook rippen, zodat je jouw eigen collectie op de harde schijf kunt zetten en daarvan kun je zelfs weer Cd’s branden.

Via Airplay en Shareplay kun je ook vanaf je tablet of smartphone muziek naar de X45Pro streamen.

5199,-per stuk

Alle vermelde prijzen zijn per stuk en inclusief 21% BTW, tenzij anders vermeld.

Luisterafspraak maken
CocktailAudio X45Pro

CocktailAudio X45Pro thuis beluisteren?

Wij bieden u de mogelijkheid om dit product bij u thuis te beluisteren.
Informeer naar de voorwaarden bij onze verkoop adviseurs.

Neem contact met ons op

Specificaties van de CocktailAudio X45Pro

Type Speler
High-End Netwerkserver, Streamer, Voorversterker, CD-Speler / Ripper, DAB+ Tuner
Weergave
PCM 32bit/768Khz, native DSD512 (alleen analoog uit), DSD64 (2.8224 Mhz), DSD 128 (5.6448 Mhz), DSD 256 (11.289 Mhz), DXD (24Bit/352.8 Khz), inclusief HD FLAC (24Bit/192Khz), HD WAV (24Bit/192Khz), PCM, ALAC, AAC, WMA, M4A, MP3, OGG Vorbis, M3U, PLS, AIFF en AIF.
Uitgangen
1x RCA L/R en XLR, 1x AES/EBU, 1x Coaxiaal, 1x Optisch en USB 2.0 (Vast en variabel volume)
Afmetingen (H x B x D)
130 x 440 x 355 mm (incl.voeten, knoppen en aansluitbussen)
Gewicht
13,2 Kg
Overige
Exclusief HDD, Tidal (MQA), Deezer, Qobuz, Napster, Spotify Connect, Amazon Music en HighResAudio, Airplay, RoonReady, MQA
Kleur
Zwart, Zilver
Garantie
2 jaar

Video van de CocktailAudio X45Pro

Alle vermelde prijzen zijn per stuk en inclusief 21% BTW, tenzij anders vermeld.