Naar de inhoud springen. Terug naar Home
Eerst luisteren voordat u beslist?

Cocktail Audio X45Pro

Netwerkspeler

Het modelnummer zou de indruk kunnen wekken dat de X45PRO in veel zaken een afgeleide is van de X45. Wat ons betreft is de modelnaam een beetje verkeerd gekozen, omdat de... Verder lezen

€ 5599,00 per stuk en incl. BTW.

Vraag een offerte aan en laat u adviseren voordat u beslist.

  • Verwachte levertijd
    Zwart: 3-5 werkdagen
    Zilver: 3-5 werkdagen
  • 2 jaar garantie
  • Gratis verzending.
  • 14 dagen lang gratis retourneren.
  • Wij zijn officieel Cocktail Audio dealer.
  • Onze klanten beoordelen ons met 4.8 van 5 (334 beoordelingen).

Specificaties van de Cocktail Audio X45Pro

Type Speler High-End Netwerkserver, Streamer, Voorversterker, CD-Speler / Ripper, DAB+ Tuner
Weergave PCM 32bit/768Khz, native DSD512 (alleen analoog uit), DSD64 (2.8224 Mhz), DSD 128 (5.6448 Mhz), DSD 256 (11.289 Mhz), DXD (24Bit/352.8 Khz), inclusief HD FLAC (24Bit/192Khz), HD WAV (24Bit/192Khz), PCM, ALAC, AAC, WMA, M4A, MP3, OGG Vorbis, M3U, PLS, AIFF en AIF.
Uitgangen 1x RCA L/R en XLR, 1x AES/EBU, 1x Coaxiaal, 1x Optisch en USB 2.0 (Vast en variabel volume)
Afmetingen (H x B x D) 130 x 440 x 355 mm (incl.voeten, knoppen en aansluitbussen)
Gewicht 13,2 Kg
Overige Exclusief HDD, Tidal (MQA), Deezer, Qobuz, Napster, Spotify Connect, Amazon Music en HighResAudio, Airplay, RoonReady, MQA
Kleur Zwart, Zilver
Garantie 2 jaar

Over de Cocktail Audio X45Pro

Het modelnummer zou de indruk kunnen wekken dat de X45PRO in veel zaken een afgeleide is van de X45. Wat ons betreft is de modelnaam een beetje verkeerd gekozen, omdat de X45Pro qua opbouw een totaal andere machine is dan de X45. Vrijwel het enige dat ze gemeen hebben is de functionaliteit. Qua audiofiele opbouw gaat de X45Pro duidelijk verder dan de X45.

De Audiofiele eigenschappen

De Dac– De X45Pro is voorzien van de gepatenteerde Hyperstream DAC van  ESS Technology, de vlaggenschip Sabre ES9038PRO DAC chip, die PCM 32bit/768Khz en native DSD512 ondersteunt. Deze chip heeft een ongekend hoog dynamisch bereik van 140dB en ultra lage harmonische vervorming (THD+N) van -122dB. Daarnaast worden kostbare opamps van TI, de OPA627BP Precision High-Speed Operational Amplifier, ingezet.

Afscherming –De ringkern transformator voor het analoge gedeelte en de geschakelde voeding voor het digitale gedeelte zijn volledig omsloten door aluminium om zo in maximaal afscherming te voorzien.

Analoge output – Het totale ontwerp heeft erin geresulteerd dat het analoge uitgangssignaal verder verbeterd is en bijzondere specificaties laat zien. Het dynamisch bereik is gestegen naar 136dB en de harmonische vervorming (THD+N) verder teruggebracht naar 0,0003%.

Wat kan de X45Pro allemaal

Allereerst is de X45pro een “normale” voorversterker waar je ook nog andere geluidsbronnen op kunt aansluiten, zoals een platenspeler, Tv, etc. Daarnaast is het een netwerkserver. Op de harde schijf opgeslagen muziek functioneert als een centrale muziekbibliotheek die je via het thuisnetwerk overal in huis kunt benaderen met andere netwerkproducten. Natuurlijk kun je gebruikmaken van de ondersteunde streamingdiensten zoals Spotify Connect, Tidal, Qobuz, Deezer en Napster. Voor radio kun je kiezen uit internet-, FM en DAB+. Vanaf radio en andere aangesloten bronnen kun je ook opnames maken die op de harde schijf worden opgenomen. Cd’s kun je afspelen, maar ook rippen, zodat je jouw eigen collectie op de harde schijf kunt zetten en daarvan kun je zelfs weer Cd’s branden.

Via Airplay en Shareplay kun je ook vanaf je tablet of smartphone muziek naar de X45Pro streamen.

Reviews van de Cocktail Audio X45Pro

Heeft u ervaring met de Cocktail Audio X45Pro? Schrijf een review en help andere geïnteresseerden.

Schrijf een review over de Cocktail Audio X45Pro

Heeft u ervaring met de Cocktail Audio X45Pro? Schrijf een review en help andere geïnteresseerden.

Terug naar boven.