Whatsapp
Whatsapp
Bel mij terug
Bel mij terug
Contact
Contact
 

McIntosh MCD550

Herontdek uw waardevolle CD-collectie met de McIntosh MCD550. Deze high performance SACD / CD-speler biedt alles wat u nodig heeft voor ultiem luisterplezier.

De McIntosh MCD550 maakt gebruik van een 8-kanaals , 32-bit/192 kHz PCM/DSD digitaal naar analoog converter ( DAC ) met een breed dynamisch bereik en extreem lage vervorming. De 8-kanaals DAC wordt gebruikt in Quad Balanced mode, wat wil zeggen 4 DAC kanalen per audiokanaal waardoor muziek op alle niveaus wordt gereproduceerd met uiterste precisie en elegantie. Het kan PCM-signalen decoderen van CD's en de digitale ingangen en DSD signalen van SACD's.

Zowel vaste

Lees verder

als variabele gebalanceerde en ongebalanceerde uitgangen zijn op de McIntosh MCD550 aanwezig. Dit biedt u extreme flexibiliteit bij de integratie van de McIntosh MCD550 op uw huidige hifi-systeem. De variabele uitgangen maken een directe aansluiting op een versterker mogelijk, zonder dat er een aparte voorversterker nodig is. Ook zijn drie digitale ingangen aanwezig, een coaxiale , optische en een USB -ingang. De USB ingang maakt het mogelijk direct muziek te streamen vanaf uw PC tot maximaal 24-bit/192 kHz. Coaxiale en optische uitgangen zijn beschikbaar voor eventueel een voorversterker of home-theater processor.

McIntosh nieuwe High Drive hoofdtelefoonversterker beschikt over een toegenomen vermogen, en is geoptimaliseerd voor vrijwel alle soorten hoofdtelefoons voor de ultieme persoonlijke luisterervaring. De McIntosh MCD550 leest uw schijven op een hogere snelheid en slaat de gegevens op in een buffergeheugen voor een betere foutcorrectie, waardoor de totale audioprestaties verbeteren. Aan de achterkant bevinden zich vergulde connectoren die helpen een schoon audiosignaal over te brengen. En alles utieraard in een herkenbaar klassiek McIntosh design op een gepolijst roestvrij stalen chassis.


 

8250,-per stuk
8250,-

Alle vermelde prijzen zijn per stuk en inclusief 21% BTW, tenzij anders vermeld.

Luisterafspraak maken

Specificaties van de McIntosh MCD550

Type Speler
(SA)CD speler
Weergave
CD, SACD, MP3 en WMA
Aansluitingen
USB, Coaxial, Optisch, Balanced Stereo, Unbalanced Stereo 
Afmetingen (H x B x D)
15,24 x 44,45 x 48,3 cm.
Gewicht
12,7 kg.
Kleur
Zwart
Garantie
3 jaar

Video van de McIntosh MCD550

Gerelateerd aan McIntosh MCD550

Bowers & Wilkins 802 Diamond
Bowers & Wilkins 802 Diamond Luidspreker € 6490,-
McIntosh MA7900
McIntosh MA7900 Stereo versterker € 8500,-
McIntosh MCD1100
McIntosh MCD1100 CD Speler € 13000,-

Alle vermelde prijzen zijn per stuk en inclusief 21% BTW, tenzij anders vermeld.