Naar de inhoud springen. Terug naar Home

Marantz SACD 30n

CD Speler

Netwerk SACD / CD-speler met HEOS multiroomDigitale bronspeler met prachtig geluid voor cd's, SACD's, hoge resolutie bestanden en meerdere streamingdiensten. Geleverd met... Verder lezen

€ 3199,00 per stuk en incl. BTW.

Webshop retour beschikbaar voor slechts € 2499,00

 • Levertijd
  Zilver-goud: 3-5 werkdagen
  Zwart: 1-3 werkdagen
 • 2 jaar garantie
 • Gratis verzending.
 • 14 dagen lang gratis* retourneren.
 • Wij zijn officieel Marantz dealer.
 • Onze klanten beoordelen ons met 4.8 van 5 (401 beoordelingen).

Specificaties van de Marantz SACD 30n

Type Speler SACD, Netwerk, Streamer
Weergave Cd CD/CD-R/RW/SACD/WMA/MP3/AAC
Uitgangen 1x Variabel, 1x Fixed, 1x Coax, 1x Optisch
Ingangen
2x Optisch, 1x Coax, 1x USB
Afmetingen (H x B x D) 130 x 443 x 424 mm
Gewicht 13,5 Kg
Overige USB-B DSD-audiostreaming (DoP): DSD2.8 / DSD5.6 / DSD11.2
Kleur Zwart, Zilver-goud
Garantie 2 Jaar
Download alle specificaties

Over de Marantz SACD 30n

Netwerk SACD / CD-speler met HEOS multiroom

Digitale bronspeler met prachtig geluid voor cd's, SACD's, hoge resolutie bestanden en meerdere streamingdiensten. Geleverd met behulp van Marantz Musical Mastering-verwerking en een loepzuivere voorversterker.

De SACD 30n voldoet aan alle eisen van de moderne audiofiel die een grote digitale muziekcollectie wil combineren met de bekende online muziekdiensten. De SACD 30n is een combinatie van een klassieke premium SA-CD/cd-speler met een moderne hub/voorversterker voor digitale bronnen. Hij speelt hoge resolutie bestanden, zoals FLAC HD en DSD af van uw thuisnetwerk, lokale USB-opslag en online bronnen, zoals streamingdiensten en internetradio. Hij is voorzien van HEOS streaming, spraak- en multiroomondersteuning en DAC-functionaliteit, evenals Apple AirPlay 2 en Bluetooth-integratie. De SACD 30n is toekomstbestendig en geschikt voor bestandsformaten tot wel 11,2 Mhz quad-DSD en 384 kHz/32 bits PCM via USB-B/USD-DAC.

SACD-speler

De kern van de SACD 30n is een compleet nieuw SACDM-3L transportmechanisme dat uitsluitend gemaakt is om SA-CD's, cd's en muziek op data-cd's optimaal tot hun recht te laten komen. Dit nieuwe mechanisme belooft een uitzonderlijke geluidskwaliteit van conventionele cd's en SACD's. Als de SACD/cd-bron niet in gebruik is, wordt de voeding voor het schijfstation uitgeschakeld om ruis en interferentie te voorkomen.

Ontworpen voor schitterende luistersessies

De SACD 30n is gebaseerd op zijn eigen discrete printplaat, de Hyper-Dynamic Amplifier Module of HDAM. De HDAM-technologie van Marantz bestaat uit honderden losse onderdelen op maat, in plaats van een kant-en-klare oplossing. Hierdoor overtreft hij standaard geïntegreerde circuits en biedt u de unieke muzikaliteit die u van Marantz gewend bent.

De voorversterker met weinig ruis en speciale koptelefoonversterker bieden het Marantz-geluid, ongeacht de manier waarop u luistert.

Met passie getuned

Urenlange soundmaster tuning verzekert het detail en de muzikaliteit die Marantz kenmerkt

HEOS multiroom

Geniet van muziek van Spotify, Deezer, TIDAL of uw eigen collectie.

De complete digitale muziekspeler

De SACD 30n voldoet aan alle eisen van de moderne audiofiel die een grote digitale muziekcollectie wil combineren met de bekende online muziekdiensten.

 

Reviews van de Marantz SACD 30n

Heeft u ervaring met de Marantz SACD 30n? Schrijf een review en help andere geïnteresseerden.

 • Wobbe de Jong

  Een jaar geleden heb ik deze streamer gekocht bij Stassen en ben er zeer tevreden over. Prachtig gebouwd, eenvoudig te gebruiken en uitzonderlijke geluidskwaliteit. Ik ben altijd al een fan van Marantz geweest en ik wilde een streamer die de de mogelijkheid had om SACD's af te spelen. In de streamer wordt de MMM (Marantz Musical Mastering) techniek gebruikt, een converter die alle aangeboden bestanden eerst omzet naar DSD en daarna wordt geconverteerd naar analoog. CD schijfjes en WAVE bestanden klinken hierdoor ook beter dan je ooit gehoord hebt. Zelf als je naar internet radio luistert is de klank prima. Ik gebruik de streamer op dit moment als voorversterker op een set Kef LS50 Wireless en deze combinatie klinkt geweldig. Ik ben zeer tevreden met dit nieuwe Marantz-product. Bij registratie Marantz krijg je zelfs 5 jaar overdraagbare fabrieksgarantie. Super.

Schrijf een review over de Marantz SACD 30n

Heeft u ervaring met de Marantz SACD 30n? Schrijf een review en help andere geïnteresseerden.

Gerelateerd aan de Marantz SACD 30n
Luxman D-03X
€ 5000,00
Marantz Model 30
€ 3250,00 € 3199,00
Terug naar boven.