Naar de inhoud springen. Terug naar Home

Audia Flight FL CD Three S

CD Speler

De Audia Flight FL CD Three S is een high-end 32bit CD-speler, voorzien van gedegen componenten en een stijlvol design. Het apparaat is geoptimaliseerd voor afspelen op √... Verder lezen

‚ā¨ 2990,00 per stuk en incl. BTW.

  • 2 jaar garantie
  • Gratis verzending.
  • 14 dagen lang gratis retourneren.
  • Wij zijn officieel Audia Flight dealer.
  • Onze klanten beoordelen ons met 4.8 van 5 (322 beoordelingen).

Specificaties van de Audia Flight FL CD Three S

Type Speler CD-speler
Frequentierespons 0.5Hz / 20kHz
Uitgangen Digitaal PCM S/PDIF
Afmetingen (H x B x D) 110 x 450 x 430mm
Gewicht 10Kg
Overige Optionele kaart mogelijk met 1XLR, 1 coax SPDIF, 2 optisch en 1 asynchrone USB
Kleur Zilver, Zwart
Garantie 2 jaar

Over de Audia Flight FL CD Three S

De Audia Flight FL CD Three S is een high-end 32bit CD-speler, voorzien van gedegen componenten en een stijlvol design. Het apparaat is geoptimaliseerd voor afspelen op één snelheid en maakt gebruik van een hoogwaardige SABRE ES9026PRO 32-bits DAC. Zeven digitale filters zorgen voor een PCM-signaal, twee gescheiden ringkerntransformatoren voor de analoge en digitale circuits. Het uitgangsgedeelte van de Audia Flight FL CD Three S biedt een discrete stroomfeedbacktechnologie en heeft gebalanceerde en ongebalanceerde analoge en digitale uitgangen beschikbaar.

De CD-speler heeft een zeer degelijk en sterke aluminium behuizing met een 10 millimeter dik geanodiseerd voorpaneel. Hij is verkrijgbaar in zilver en zwart. Optioneel is de ingangskaart met vijf digitale ingangen, welke los verkrijgbaar is. Neem hiervoor contact met ons op.

Awards van de Audia Flight FL CD Three S

Hifi Review | Product of the year

Reviews van de Audia Flight FL CD Three S

Heeft u ervaring met de Audia Flight FL CD Three S? Schrijf een review en help andere ge√Įnteresseerden.

Schrijf een review over de Audia Flight FL CD Three S

Heeft u ervaring met de Audia Flight FL CD Three S? Schrijf een review en help andere ge√Įnteresseerden.

Gerelateerd aan de Audia Flight FL CD Three S
Eersteklas audioapparatuur van Audia Flight
Eersteklas audioapparatuur van Audia Flight
Het samenbrengen van muzikale emoties met objectieve schoonheid, de hartstocht van de audioexperts van het Italiaanse Audia Flight reikt veel verder dan alleen de handgemaakte high-end home-audio componenten die ze produceren.

De visie van Audia Flight komt voort uit jarenlange research vanuit de fundamentele overtuiging dat een component een elektronisch signaal niet zou mogen veranderen. Audia Flight ontwerpt stroomterugkoppelingscircuits die hogere snelheden mogelijk maken, betere belastingcontrole behouden en een nauwkeuriger signaal produceren. Onze creaties, aldus Audia Flight, zijn een uiteenzetting van de Italiaanse cultuur: kunst en ambacht. Kunst, als de manier waarop het emoties overbrengt, en ambacht, zoals het vermogen om de mooist mogelijke vormen te cre√ęren. "Het geluid is de ziel van onze producten, een spiegel van onze cultuur en een nalatenschap van hightech onderzoek". Audia Flight kent vier series: Classic, Strumento, FL Three S en de nieuwste FLS-lijn.

Meer informatie
Terug naar boven.