Naar de inhoud springen. Terug naar Home
Eerst luisteren voordat u beslist?

Luxman D-03X

CD Speler

Tijdloos design ontmoet geavanceerde technologieDe Luxman D-03X belichaamt de meest geavanceerde digitale decodering, samen met de meest duurzame benaderingen van ontwerp... Verder lezen

€ 4700,00 per stuk en incl. BTW.

Demonstratiemodel beschikbaar voor slechts € 4295,00


Vraag een offerte aan en laat u adviseren voordat u beslist.

 • Verwachte levertijd
  Zilver: 1-3 werkdagen
 • 2 jaar garantie
 • Gratis verzending.
 • 14 dagen lang gratis retourneren.
 • Wij zijn officieel Luxman dealer.
 • Onze klanten beoordelen ons met 4.8 van 5 (333 beoordelingen).

Specificaties van de Luxman D-03X

Type Speler CD (CD-R, CD-RW, MQA-CD)
Weergave  USB input (PCM) : 44.1 kHz, 48 kHz, 88.2 kHz, 96 kHz, 176.4 kHz, 192 kHz,
352.8 kHz, 384 kHz (16, 24, 32-bit)
USB input (DSD) : 2.8 MHz, 5.6 MHz, 11.2 MHz (1-bit)
Coaxial / Optical input : 44.1 kHz, 48 kHz, 88.2 kHz, 96 kHz, 176.4 kHz,
192 kHz (16, 20, 24-bit)
Uitgangen  RCA, XLR, Optisch, Coaxiaal
Afmetingen (H x B x D)  133(H) x 440(W) x 410(D) mm incl. knoppen en aansluitingen
Gewicht 13.2 kg
Overige DAC: Texas Instruments PCM1795 (monaural mode) x 2
Kleur Zilver
Garantie 5 jaar

Over de Luxman D-03X

Tijdloos design ontmoet geavanceerde technologie

De Luxman D-03X belichaamt de meest geavanceerde digitale decodering, samen met de meest duurzame benaderingen van ontwerp en engineering.

Luxman's nieuwe D-03X combineert traditionele cd-weergave met een geavanceerd hi-res DAC-circuit, inclusief volledige MQA-decodering.

Van cruciaal belang, de D-03X erft de filosofie en ervaring van de Luxman spelers en blijft trouw aan de tijdloze Luxman ontwerpprincipes, waaronder een robuust chassis, een “te grote” voeding en een nauwgezet circuit. Het resultaat: reproductie van muzikaliteit.

Zeer geavanceerde digitale decodering

De D-03X kan zelfs in uw meest bekende muziek nieuwe subtiliteiten onthullen. MQA (Master Quality Authenticated) is een bekroonde Britse technologie die het geluid van de originele masteropname levert. De speler is voorzien van MQA-technologie, waarmee MQA-cd's en MQA-audiobestanden tot 24-bits kunt afspelen die via USB, optische en coaxiale ingangen worden aangesloten. De USB-ingang ondersteunt ook PCM-gegevens tot 384 kHz / 32-bits en DSD-gegevens tot 11,2 MHz, terwijl de optische en coaxiale ingangen PCM-signalen tot 192 kHz / 24-bits accepteren.

Ontwerp

Bij LUXMAN hebben ze het nauwgezette loopwerk en het digitale ontwerp van de D-03X gecombineerd met een grondig ontworpen chassis en een analoge eindtrap. De asymmetrische mechanische cd-station zit aan de linkerkant - ideaal voor signaalstroom, resonantiecontrole en gewichtsbalans. Het robuuste chassisframe beschermt de cd-transport en delicate circuits tegen externe trillingen en geluiden. Volledig gebalanceerde uitgangen met Neutrik XLR-aansluitingen vullen de conventionele RCA-uitgangen aan. Luxman's aandacht voor detail draagt bij aan een ultiem luisterplezier.

 

Reviews van de Luxman D-03X

Heeft u ervaring met de Luxman D-03X? Schrijf een review en help andere geïnteresseerden.

 • Custers Jos

  Gewoon een super cd-speler. Het heeft me al vele uren slaap gekost! Het geven van een totaalbeeld en toch zo ook verder de aandacht plaatsen op stemmen en instrumenten zonder afbraak te doen van het totaal muziekbeeld en gebeuren is echt prachtig! De transpirante weergaven maakt het heel speciaal. De rust die de cd-speler uitstraalt is super aangenaam. De D-03X Cd-speler maakt echt een optreden in je luisterruimte met goed opgenomen cd's! Kernig en kort in de bas als het moet en toch heel verlokkend spelen! Dit apparaat laat niets liggen en zuigt je gewoon het muziekbeeld in. Er wordt zowel op stille als harde passage de aandacht gevestigd op de achtergrond maar ook op de voorgrond. Het verloop van de muziek van links naar rechts of omhoog tot tegen het plafond is gewoon zeer goed waarneembaar! Daarom heb ik het eens getest met speciale app hierbij beschreven de curves een halve cirkel van bv 450 Hz in stijgende lijn naar 100hz. Ik heb dit op meerdere beurzen tijdens demo's uitgeprobeerd maar de D-03X cd-speler is de eerste waarbij ik dit zo duidelijk heb waargenomen! Ik heb mijn apparaat gekocht ongehoord en ongezien mij basseerende op reviews en de uitleg van een Bediende bij Stassen. Ik ben superblij dit apparaat gekocht te hebben voor mij een voltreffer!

Schrijf een review over de Luxman D-03X

Heeft u ervaring met de Luxman D-03X? Schrijf een review en help andere geïnteresseerden.

Gerelateerd aan de Luxman D-03X
Luxman L-590AXII
€ 9300,00
Luxman L-550AXII
€ 6500,00
Terug naar boven.