Whatsapp
Whatsapp
Bel mij terug
Bel mij terug
Contact
Contact
 

Leak CDT

Voor de eerste keer in de geschiedenis van LEAK is het voor de audioliefhebber mogelijk om te genieten van het afspelen van cd's en digitale media.

De LEAK CDT biedt de hoogst beschikbare standaard voor geluidsweergave van cd-weergave binnen deze prijsklasse. Het is ook uitgerust met een afspeelfunctionaliteit voor een USB-opslagapparaat.

De LEAK CDT maakt gebruik van een ultraglad slot-laadmechanisme dat kwaliteit en betrouwbaarheid uitstraalt.

Het cd-transport is zorgvuldig gemonteerd in zijn eigen elektromagnetisch afgeschermde behuizing en is voorzien van een speciale voeding. De digitale klok wordt bestuurd door

Lees verder

een temperatuurgecompenseerde kristaloscillator die ervoor zorgt dat de digitale uitvoer van zowel de coaxiale als de optische aansluitingen minimale digitale vervorming heeft, waardoor de extractie van het digitale signaal uitzonderlijk nauwkeurig is.

De afspeelfunctionaliteit van het USB-opslagapparaat biedt volledige transportbesturing en map- / bestandsnavigatie. De LEAK CDT is compatibel met FAT16- en FAT32-geformatteerde apparaten en kan media afspelen in het formaat WMA, MP3, WAV en AAC.

Zorgvuldig ontworpen in overeenstemming met het LEAK-ethos van prestaties, betrouwbaarheid en vakmanschap, voldoet de LEAK CDT aan de eisen van hedendaagse audioliefhebbers met een opvallende, klassieke LEAK-styling.

549,-per stuk

Alle vermelde prijzen zijn per stuk en inclusief 21% BTW, tenzij anders vermeld.

Luisterafspraak maken

Specificaties van de Leak CDT

Type Speler
CD-transporter / loopwerk
Weergave
CD weergave en via USB WAV, MP3, AAC, WMA format 
Uitgangen
1x Optisch, 1x Coax
Afmetingen (H x B x D)
302 x 117.1 x 278 (Silver), 326 x 145.1 x 283 (Walnut)
Gewicht
5,3 Kg (Silver), 6,9 Kg (Walnut)
Overige
Enkel loopwerk, heeft externe DAC nodig 
Kleur
Zilver, Walnoot (+€100,-)
Garantie
2 Jaar

Video van de Leak CDT

Alle vermelde prijzen zijn per stuk en inclusief 21% BTW, tenzij anders vermeld.