Naar de inhoud springen. Terug naar Home

Advance Acoustics X-CD7

CD Speler

De Advance Acoustics X-CD7 is een slim-line CD-speler met verrassende prestaties. De behuizing is volledig van metaal en vermindert het risico op interferentie tussen de ... Verder lezen

€ 599,00 per stuk en incl. BTW.
  • Levertijd
    Zwart: 1-3 werkdagen
  • 2 jaar garantie
  • Gratis verzending.
  • 14 dagen lang gratis* retourneren.
  • Wij zijn officieel Advance Acoustics dealer.
  • Onze klanten beoordelen ons met 4.8 van 5 (416 beoordelingen).

Specificaties van de Advance Acoustics X-CD7

Type Speler CD speler
Weergave CD-A, CD-R en MP3 
Uitgangen Optisch en coaxiaal digitale uitgangen RCA en XLR analoge uitgangen 
Afmetingen (H x B x D) 7 x 43 x 25,7 cm 
Gewicht 4,95 kg 
Kleur Zwart 
Garantie 2 jaar 

Over de Advance Acoustics X-CD7

De Advance Acoustics X-CD7 is een slim-line CD-speler met verrassende prestaties. De behuizing is volledig van metaal en vermindert het risico op interferentie tussen de verschillende componenten van de hifi opstelling. Daarnaast is de nodige aandacht besteed om mechanische vibraties van het loopwerk tegen te gaan.

Door het kiezen voor hoogwaardige componenten kan ook deze Advance Acoustics X-CD7 een natuurlijke weergave realiseren. Er is veel aandacht besteedt aan de analoge uitgangsversterker. De weerstanden en condensatoren dragen bij aan de natuurlijke klankweergave van de Advance Acoustics X-CD7 zonder enige vorm van scherpte is er toch een detailrijk geluid.

De Advance Acoustics X-CD7 is voorzien van de gewaardeerde Wolfson WM8761 DAC (24bit/192kHz). De Advance Acoustics X-CD7 speelt naast de gebruikelijke cd's ook MP3 CD's en CD-R af. Ook is er aan gapless playback gedacht. De Advance Acoustics X-CD7 is aan de voorzijde voorzien van een USB-A ingang, voor het afspelen van MP3 bestanden vanaf een USB-stickje. Deze is te bedienen via de afstandsbediening.

Om de Advance Acoustics X-CD7 aan te sluiten op andere componenten zijn er maar liefst 2 analoge (XLR en RCA) en twee digitale (optisch, coaxiaal) aan boord. Het fraai vormgegeven frontpaneel heeft een duidelijk en op afstand leesbaar display. Een afstandsbediening behoort uiteraard tot de standaarduitrusting.

Reviews van de Advance Acoustics X-CD7

Heeft u ervaring met de Advance Acoustics X-CD7? Schrijf een review en help andere geïnteresseerden.

Schrijf een review over de Advance Acoustics X-CD7

Heeft u ervaring met de Advance Acoustics X-CD7? Schrijf een review en help andere geïnteresseerden.

Gerelateerd aan de Advance Acoustics X-CD7
Rel T/5x
€ 899,00
Terug naar boven.