Whatsapp
Whatsapp
Bel mij terug
Bel mij terug
Contact
Contact
 

Marantz SA-11S3

De derde generatie van de Marantz SA-11S3 omvat een volledige nieuwe Super Audio CD Player met een twee-schijf mechanisme en nieuwe ‘high current audiophile D/A omvormer’. Het resulaat is een nog fijner en eleganter detail voor geluid. De Marantz  SA-11S3  was voordat verschillende verbeteringen waren doorgevoerd ‘de standaard’ op het gebied van Super Audio CD Players, vanwege het gebruik van vele geadvanceerde technologieën die oorspronkelijk waren ontwikkeld voor de Reference SA-7S1 serie.

Bijvoorbeeld de Marantz  SA-11S3  maakt gebruik

Lees verder

van (exclusief bij Marantz) ‘Dynamic Digital Filtering Technology’ die normale CD`s laat klinken als Super Audio CD`s. De  SA-11S3  biedt dan ook twee filters elke voor een andere smaak en niet alleen voor CD`s (discs) maar voor elke digitaal signaal. Overigens maakt het gebruikt van een ‘High-end algoritme’ wat voorheen alleen werd gebruikt in professionele opname studio`s. Dit type filtering zorgt voor mee detail, een nog breder klankbereik en een perfecte balans.

Bij de  SA-11S3  krijgt een hoogwaardige hoofdtelefoon uitgang met HDAM ®SA2 technologie. Daarnaast is het voor paneel voorzien van een USB ingang voor het afspelen en opladen, de DAC-mode biedt ook nog eens drie digitale ingangen. Alle technologieëen en technieken zorgen voor meer detail, precisie en emotie dan ooit te voren. Kortom met de  SA-11S3  kunt u genieten tot het uiterste.
 

van € 3999,- 3145,-per stuk

Alle vermelde prijzen zijn per stuk en inclusief 21% BTW, tenzij anders vermeld.

Luisterafspraak maken

Specificaties van de Marantz SA-11S3

Type Speler
Premium Super Audio CD-seler
Weergave
CD/CD-R/RW/SA-CD/WMA/MP3
Aansluitingen
Analoog, Optisch in/uit, Coaxiaal, USB, Hoofdtelefoon
Afmetingen (H x B x D)
127 x 440 x 415
Gewicht
16 Kg.
Kleur
Zwart en Goud
Garantie
3 jaar

Video van de Marantz SA-11S3

Alle vermelde prijzen zijn per stuk en inclusief 21% BTW, tenzij anders vermeld.