Whatsapp
Whatsapp
Bel mij terug
Bel mij terug
Contact
Contact
 

Advance Acoustic

In tegenstelling tot China heeft Frankrijk een rijke hificultuur. De Franse ingenieurs kunnen hun ervaring op hoog niveau inzetten. Het doel is om topklasse producten te ontwikkelen die bereikbaar zijn voor iedereen. Daarom worden de Advance Acoustic producten geproduceerd in China. Door strikte kwaliteitscontrole levert Advance Acoustic compromisloze apparatuur die in niets onderdoen voor bekende merken, behalve in prijs.

Advance Acoustic

Het merk Advance Acoustic - gestart in 1995 - is eigendom van ADVANCE PARIS. Het bedrijf is gevestigd in moderne kantoren, op ongeveer twintig kilometer van Parijs, tussen de luchthaven Roissy Charles De Gaulle en de luchthaven Orly. Het team in Frankrijk bestaat uit mensen met een gezamenlijke passie voor uitmuntendheid.

Smart Line

Advance Acoustic brengt de formele taal van klassieke hi-fi componenten over naar een compacte klasse in de Smart line. De geïntegreerde versterker SmartLine AX1 heeft een ringkerntransformator en vele analoge / digitale ingangen, evenals de SmartLine BX1. De laatste heeft twee grote VU-meters achter acrylglas.

 

 

Network Audio Streamer
Het assortiment wordt aangevuld door de SmartLine SX1 - een Network Audio Streamer. SmartLine-producten zijn verkrijgbaar in glanzend zwart of wit. 

Classic Line

De Classic Line van Advance acoustic is een zeer uiteenlopende lijn componenten voor kritische muziekfanaten die letten op een natuurlijkgetrouwe weergave.  De Advance acoustic classic line bestaat uit compromisloze apparatuur die in niets onderdoet voor mainstream merken en heeft een fantastische prijs-kwaliteitsverhouding.

Staat uw gewenste Advance Acoustics product er niet tussen? Geen probleem, het gehele assortiment is bij ons te verkrijgen. Stuur een mail of bel voor een vrijblijvende offerte.

Advance Acoustic

Advance Acoustic
Advance Acoustic
Advance Acoustic
Advance Acoustic
Advance Acoustic X-i75

Advance Acoustic X-i75

De X-i75 geavanceerde Akoestische geïntegreerde heeft een sobere en elegante presentatie. De Advance Acoustic X-i75 heeft talloze mogelijkheden voor zowel analoog als digitaal gebruik, profiterend van de nieuwste technische innovaties.

Advance Acoustic X-i125

Advance Acoustic X-i125

Uitgerust met acht vermogenstransistors, levert de X-i125 geïntegreerde versterker, een vermogen van 2 x 125 watt op 8 ohm, en zijn "Hi Bias" -functie maakt het mogelijk de meeste luidsprekers die op de markt zijn aan te sturen.

Advance Acoustic X-i1000

Advance Acoustic X-i1000

Gecombineerd met bipolaire "High-Current" vermogenstransistoren, levert de Advance Acoustic X-i1000 een vermogen van 220 W per kanaal in 8 ohm. De overgang van klasse A naar AB gaat automatisch.

Advance Acoustic X-Preamp

Advance Acoustic X-Preamp

De X-Preamp biedt een high-end D / A-converter Burr Brown PCM 1796, 24 bits x 192 kHz voor coax, optische en AES / EBU-ingangen, als een USB-XMOS-ingang (asynchrone - XMOS 24-bits x 192 kHz) om van uw MAC of pc de beste prestaties te verkrijgen.

Advance Acoustic X-Stream9

Advance Acoustic X-Stream9

De Advance Acoustic X-Stream 9 is een netwerkspeler, een DAC, een CD-speler, een pc / MAC-station via de asynchrone USB-B X-MOS-ingang en een digitale DAB / DAB + en FM-tuner.

Advance Acoustic WTX-Microstream

Advance Acoustic WTX-Microstream

Stream Spotify, Tidal, Qobuz, en vele andere streaming diensten naar elk apparaat en of versteker met de innovatieve Advance Acoustics WTX-Microstream. Multiroom was nog nooit zo toegankelijk!