Naar de inhoud springen. Terug naar Home

Advance Acoustics Zeneo ZX

Draadloze Luidspreker

De Advance Acoustics Zeneo ZX is ontworpen voor de veeleisende muziekliefhebber die het maximale uit een compact audiosysteem wensen te halen. Geen compromissen voor behu... Verder lezen

€ 1499,00 per paar en incl. BTW.
 • Levertijd
  Jeans-zwart: 3-5 werkdagen
  Eiken-wit: 3-5 werkdagen
  Noten-zwart: 3-5 werkdagen
 • 2 jaar garantie
 • Gratis verzending.
 • 14 dagen lang gratis* retourneren.
 • Wij zijn officieel Advance Acoustics dealer.
 • Onze klanten beoordelen ons met 4.8 van 5 (416 beoordelingen).

Specificaties van de Advance Acoustics Zeneo ZX

Type luidspreker Wifi actieve luidsprekerset 
Frequentie bereik 30-22000 Hz 
Speaker units 1 x 20W
1 x 70W
Vermogen 150W piek
DA Converter Wolfson 24bit/192kHz 
Bluetooth ontvanger aptX 5.0 HD 
Afmetingen (H x B x D) 305 x 190 x 265 mm 
Gewicht 14,5 kg (set) 
Toebehoren WTX-microstream
2 netkabels
IR-afstandsbediening 
Kleur Jeans-zwart
Eiken-wit
Noten-zwart 
Garantie 2 jaar

Over de Advance Acoustics Zeneo ZX

De Advance Acoustics Zeneo ZX is ontworpen voor de veeleisende muziekliefhebber die het maximale uit een compact audiosysteem wensen te halen. Geen compromissen voor behuizing en versterkers. Zeneo gaat verder dan wat standaard is.

Om te beginnen krijgt u beschikking over Bluetooth aptX 5.0HD ontvangst, zodat u van mobiele apparaten naar deze luidsprekers kunt streamen. Daarnaast kunt u nog twee analoge apparaten aansluiten, waaronder een draaitafel. Via de twee digitale ingangen kunt u de optische ingang gebruiken om bijvoorbeeld de TV aan te sluiten. Via USB-B kunt u zelfs hoge resolutie bestanden tot 24bit/192kHz vanaf uw computer afspelen. Hiervoor is een audiofiele Wolfson digitaal/analoog omzetter ingezet.

De Advance Acoustics Zeneo ZX wordt geleverd met de Advance Paris WTX-microstream. Deze kun is aansluiten op een analoge ingang van de Advance Acoustics Zeneo ZX. Daarmee worden TuneIn internetradio en Spotify Connect toegevoegd en worden de streamingdiensten Tidal, Qobuz, Deezer en Amazon Music ondersteund en kunnen bediend worden met de Advance Playstream app voor iOS en Android. Het volume kan geregeld worden achterop de luidspreker, via de afstandsbediening of via de Playstream app.

De WTX-Microstream kan eventueel ook op andere apparatuur worden gebruikt.

Elke luidspreker heeft een eigen Klasse AB versterker met aparte aansturing voor de tweeter (20W rms, 40W piek) en de woofer (70W rms, 150W piek). Dit vereist voor elke versterker een hoogwaardige voeding en koellichamen, wat het een vrij dure oplossing maakt, maar onverslaanbaar is op het gebied van geluidskwaliteit. Dit maakt de Zeneo “powerfull”. De filtering wordt verzorgt via DSP (digitale signaal processing).

Er is geen draadverbinding nodig tussen de luidsprekers. De communicatie tussen de Master luidspreker (met alle aansluitingen) en de Slave (met enkel versterker) is 100% digitaal en wordt verzorgd door een 32-bit tri-core processor die, met zijn grote rekenkracht, garant staat voor perfecte synchronisatie.

Reviews van de Advance Acoustics Zeneo ZX

Heeft u ervaring met de Advance Acoustics Zeneo ZX? Schrijf een review en help andere geïnteresseerden.

Schrijf een review over de Advance Acoustics Zeneo ZX

Heeft u ervaring met de Advance Acoustics Zeneo ZX? Schrijf een review en help andere geïnteresseerden.

Gerelateerd aan de Advance Acoustics Zeneo ZX
Rel T/7x
€ 1199,00
Kef LSX II
€ 1499,00
Terug naar boven.