Naar de inhoud springen. Terug naar Home

Dali Phantom H-120

Inbouw Luidspreker

De Dali Phantom H-120 is de inbouwspeaker die minimaal het beste van een traditionele vloerstaande luidspreker levert, maar is weggewerkt in de muur of het plafond. De 30... Verder lezen

€ 999,00 per stuk en incl. BTW.
  • Verwachte levertijd
    Zwart met wit front: 1-3 werkdagen
  • Alleen bij ons 5 jaar garantie!
  • Gratis verzending.
  • 14 dagen lang gratis retourneren.
  • Wij zijn officieel Dali dealer.
  • Onze klanten beoordelen ons met 4.8 van 5 (336 beoordelingen).

Specificaties van de Dali Phantom H-120

Type luidspreker Inbouw muur- en plafondluidspreker
Frequentie bereik

32 - 25,000 Hz

Gevoeligheid 90.0 dB
Aanbevolen vermogen 50 - 400 W
Impedantie 4 ohm
Crossover-frequentie(s) 850 / 4,000 Hz
Afmetingen (H x B x D) 471 x 471 x 170mm
Gewicht 9 Kg
Kleur Zwart met wit front
Garantie 5 jaar

Over de Dali Phantom H-120

De Dali Phantom H-120 is de inbouwspeaker die minimaal het beste van een traditionele vloerstaande luidspreker levert, maar is weggewerkt in de muur of het plafond. De 30 centimeter woofer geeft een ongeëvenaarde diepe krachtige bas. Samen met de 12,5 centimeter grote aparte woofer voor de middentonen en een ultralichte soft dome tweeter presteert de 3-wegs Dali Phantom H-120 simpelweg krankzinnig goed.

De conus is gemaakt van een papierpulp- en houtvezelmix. De magneetmotor geeft zeer precieze timing wat leidt tot een uiterst coherent en natuurlijk geluidsbeeld. De grote diameter van de spreekspoel zorgt voor een hogere belastbaarheid en de conus eindigt aan de buitenrand in een verliesarme rubberen rolrand voor extra stijfheid.

De Dali Phantom H-120 is bijzonder eenvoudig te monteren door de haakse klemmen naar buiten te zwenken zodat de speakers zich kunnen vastgrijpen aan het montageoppervlak. Bij dikkere oppervlakken kan de klemdiepte tot 70 millimeter worden verlegd.

De wisselfilter is per onderdeel zorgvuldig geconstrueerd voor de beste audiofiele kwaliteit. Dali Phantom H-120 is voorzien van een PTC veiligheidsschakeling die oververhitting voorkomt bij langdurig spelen op hoog volume. De interne bekabeling is zodanig geoptimaliseerd zodat de signaalweg zo kort mogelijk is en de verbinding een optimale snelheid behoudt.

De Dali Phantom H-120 is in staat om een overtuigend geluidsbeeld te scheppen, om zelfs het kleinste microdetail in het audiosignaal zonder kleuring weer te geven. In zijn formaat is deze inbouwluidspreker zonder meer een van de, misschien wel dé beste.

Reviews van de Dali Phantom H-120

Heeft u ervaring met de Dali Phantom H-120? Schrijf een review en help andere geïnteresseerden.

Schrijf een review over de Dali Phantom H-120

Heeft u ervaring met de Dali Phantom H-120? Schrijf een review en help andere geïnteresseerden.

Gerelateerd aan de Dali Phantom H-120
Terug naar boven.