Naar de inhoud springen. Terug naar Home

Dali Phantom E-60 S

Inbouw Luidspreker

De Dali Phantom E-60 S is een stereo inbouwluidspreker met twee 20mm textiel soft dome tweeters. Het compacte formaat is zeer geschikt voor kleine tot middelgrote kamers ... Verder lezen

€ 349,00 per stuk en incl. BTW.
  • Verwachte levertijd
    Zwart met wit front: 1-3 werkdagen
  • Alleen bij ons 5 jaar garantie!
  • Gratis verzending.
  • 14 dagen lang gratis retourneren.
  • Wij zijn officieel Dali dealer.
  • Onze klanten beoordelen ons met 4.8 van 5 (336 beoordelingen).

Specificaties van de Dali Phantom E-60 S

Type luidspreker Inbouw plafond- en muurluidspreker
Frequentie bereik 57 - 25,000 Hz
Gevoeligheid 90 dB
Aanbevolen vermogen 2 x 20-80W
Impedantie 2 x 8 ohm
Crossover-frequentie(s) 2600 Hz
Afmetingen 250 x 99,5mm
Gewicht 2 Kg
Kleur Zwart met wit front
Garantie 5 jaar


Over de Dali Phantom E-60 S

De Dali Phantom E-60 S is een stereo inbouwluidspreker met twee 20mm textiel soft dome tweeters. Het compacte formaat is zeer geschikt voor kleine tot middelgrote kamers of als hoogteluidsprekers in een meerkanaals opstelling.

Met twee geluidsinstellingen waarmee de prestaties kunnen worden afgestemd op luisterafstand en inbouwafstand van speaker tot speaker, is de Dali Phantom E-60 S eenvoudig overal in elke ruimte te plaatsen en aan te passen op specifieke luistersituaties. De gekantelde woofer en de twee excentrische zachte koepeldoomtweeters mengen gracieus en produceren een rijk gedetailleerd en helder geluidsbeeld. De conus van polypropyleen is goed bestand tegen vocht, waardoor de Dali Phantom E-60 S in overdekte buitenruimtes en badkamers geplaatst kunnen worden.

Het dogleg-montagesysteem maakt van het installatieproces een eenvoudige een-staps-handeling. De Dali Phantom E-60 S heeft een dun magnetisch front die overschilderbaar is om volledige integratie in elke woonruimte te garanderen. De PTC-veiligheidsfunctie (Polymeric Positive Temperature Coefficient) beschermt de drivercomponenten tegen oververhitting als ze gedurende lange tijd op zeer luide volumes kan worden gespeeld.

De Dali Phantom E-60 S is te combineren met de Dali Backbox, een zinken omhulsel die de speaker beschermt tegen stof, vuil en vocht. Het houdt de symmetrische belasting consistent, zelfs wanneer de akoestische omgeving achter de muur of het plafond ongelijk is.

Reviews van de Dali Phantom E-60 S

Heeft u ervaring met de Dali Phantom E-60 S? Schrijf een review en help andere geïnteresseerden.

Schrijf een review over de Dali Phantom E-60 S

Heeft u ervaring met de Dali Phantom E-60 S? Schrijf een review en help andere geïnteresseerden.

Gerelateerd aan de Dali Phantom E-60 S
Dali Phantom E-60
€ 249,00
Terug naar boven.