Naar de inhoud springen. Terug naar Home

Dali Phantom E-60

Inbouw Luidspreker

De Dali Phantom E-60 is een allround inbouwluidspreker, geschikt voor in zowel het plafond als de muur. De woofer kan met zijn 16,5 centimeter optimaal presteren met vol ... Verder lezen

€ 249,00 per stuk en incl. BTW.
  • Verwachte levertijd
    Zwart met wit front: 5-8 werkdagen
  • 2 jaar garantie
  • Gratis verzending.
  • 14 dagen lang gratis retourneren.
  • Wij zijn officieel Dali dealer.
  • Onze klanten beoordelen ons met 4.8 van 5 (336 beoordelingen).

Specificaties van de Dali Phantom E-60

Type luidspreker Inbouw plafond- en muurluidspreker
Frequentie bereik 52 - 25,000Hz
Gevoeligheid 88dB
Aanbevolen vermogen 30-120W
Impedantie 8 ohm
Crossover-frequentie(s) 3300Hz
Aantal speakerunits 2x1
Afmetingen 258 x 99mm
Gewicht 1,92Kg
Kleur Zwart met wit front
Garantie 5 jaar

Over de Dali Phantom E-60

De Dali Phantom E-60 is een allround inbouwluidspreker, geschikt voor in zowel het plafond als de muur. De woofer kan met zijn 16,5 centimeter optimaal presteren met vol klinkend en compleet geluid.

Verbeteringen aan het basisontwerp van de Dali Phantom E-60, - zoals beter passende buitenranden en een hogere stijfheid - optimaliseren de audiofiele kwaliteit.

Het montagesysteem is gemakkelijk hanteerbaar door de speciale schroeven aan te draaien om de haakse klemmen naar buiten te doen zwenken. De Dali Phantom E-60 komt met extreem dunne magnetische frontjes die feilloos in bijna elke woonruimte integreren.

De Dali Phantom E-60 is voorzien van een veiligheidsschakeling die de luidsprekerunits behoedt van oververhitting als er langere tijd op hoger volume wordt gespeeld. De 25 millimeter soft dome tweeter van de Dali Phantom E-60 is boven de woofer gemonteerd in een composieten behuizing die bevestigd is aan een gevorkte vleugelarm. De conus, rolrand en magneetmotor zijn ontworpen volgens principes van kleine verliezen. Dit zorgt ervoor dat de Phantom E-60 gemakkelijk aan te sturen is, en dat zelfs kleine versterkers een hoogwaardige geluidsbeleving kunnen bieden.

De Dali Phantom E-60 S is te combineren met de Dali Phantom Backbox, een zinken omhulsel die de speaker beschermt tegen stof, vuil en vocht. Het houdt de symmetrische belasting consistent, zelfs wanneer de akoestische omgeving achter de muur of het plafond ongelijk is.

Met twee geluidsinstellingen afhankelijk van de ruimte tussen de speakers, en de luisterafstand van de luisteraar, is de Dali Phantom E-60 een zeer geschikte allround luidspreker voor bijna elke woonsituatie.

Reviews van de Dali Phantom E-60

Heeft u ervaring met de Dali Phantom E-60? Schrijf een review en help andere geïnteresseerden.

Schrijf een review over de Dali Phantom E-60

Heeft u ervaring met de Dali Phantom E-60? Schrijf een review en help andere geïnteresseerden.

Gerelateerd aan de Dali Phantom E-60
Dali Phantom E-50
€ 199,00
Terug naar boven.