Naar de inhoud springen. Terug naar Home

Dali Phantom H-60

Inbouw Luidspreker

De Dali Phantom H-60 inbouwluidspreker vormt een uiterste balans tussen afmeting en prestatie. De speaker is ontworpen als muurluidspreker maar even betrouwbaar bij monta... Verder lezen

€ 399,00 per stuk en incl. BTW.
  • Verwachte levertijd
    Zwart met wit front: 5-8 werkdagen
  • Alleen bij ons 5 jaar garantie!
  • Gratis verzending.
  • 14 dagen lang gratis retourneren.
  • Wij zijn officieel Dali dealer.
  • Onze klanten beoordelen ons met 4.8 van 5 (336 beoordelingen).

Specificaties van de Dali Phantom H-60

Type luidspreker Inbouw muur- en plafondluidspreker
Frequentie bereik 51 - 25,000 Hz
Gevoeligheid 89,0 dB
Aanbevolen vermogen 30 - 150 W
Impedantie 6 Ohm
Crossover-frequentie(s) 1900 Hz
Afmetingen (H x B x D) 300 x 300 x 95mm
Gewicht 2,60 Kg
Kleur Zwart met wit front 
Garantie 5 jaar

Over de Dali Phantom H-60

De Dali Phantom H-60 inbouwluidspreker vormt een uiterste balans tussen afmeting en prestatie. De speaker is ontworpen als muurluidspreker maar even betrouwbaar bij montage in het plafond, en geeft in met name middelgrote luisterruimtes een zeer compleet en vol klinkend audiogeluid.

De conus van de woofer is gemaakt van gemixte papier en houtvezels. Die structuur helpt om zelfs de meest minuscule weergaves in muziek weer te geven. De nabijgelegen soft dome tweeter vult aan met uitstekende resoluties in de hoge frequenties, dat een totaalplaatje geeft van zeer gedetailleerde en natuurlijke geluidsbeelden.

Het PTC veiligheidssysteem voorkomt oververhitting bij spelen op hoog volume voor langere tijd. De conus van de De Dali Phantom H-60 eindigt aan de buitenrand in een verliesarme rubberen rolrand. Deze rolrand als ook de centreer-ring, of spider, houdt de conus op zijn plaats en zorgt zodoende voor een optimale klankgeving. Een krachtige magneetmotor houdt het geheel onder controle en zorgt dat de conus vrijwel direct kan starten en stoppen. De spreekspoel van 30 millimeter wordt aangedreven door een dubbele magneet. Deze levert een hoge magnetische flux, en de grote diameter van de spreekspoel zorgt bovendien voor een hogere belastbaarheid.

De Dali Phantom H-60 is in staat om een om zelfs het allerkleinste microdetail in het audiosignaal zonder kleuring weer te geven en daarbij de versterker het werk te laten verrichten.

Reviews van de Dali Phantom H-60

Heeft u ervaring met de Dali Phantom H-60? Schrijf een review en help andere geïnteresseerden.

Schrijf een review over de Dali Phantom H-60

Heeft u ervaring met de Dali Phantom H-60? Schrijf een review en help andere geïnteresseerden.

Gerelateerd aan de Dali Phantom H-60
Terug naar boven.