Naar de inhoud springen. Terug naar Home

Jamo S7-43C

Center Speaker

Het middenkanaal is het middelpunt van je home cinema systeem. De Jamo S7-43C is een center luidspreker die is afgestemd op de vloerstaande en boekenplank speakers van de... Verder lezen

€ 329,00 per stuk en incl. BTW.
  • Levertijd
    Blauw: 3-5 werkdagen
    Grijs: 3-5 werkdagen
  • 2 jaar garantie
  • Gratis verzending.
  • 14 dagen lang gratis* retourneren.
  • Wij zijn officieel Jamo dealer.
  • Onze klanten beoordelen ons met 4.8 van 5 (435 beoordelingen).

Specificaties van de Jamo S7-43C

Type luidspreker Center luidspreker 
Frequentie bereik 99 Hz - 21 kHz
Gevoeligheid 91.2 dB 
Impedantie 4 Ohm 
Crossover-frequentie(s) 1770 Hz 
Speaker units 1" vented tweeter
4x 3.3" woofers
Afmetingen (H x B x D) 12,5 x 60 x 17,1 cm 
Gewicht 6,32 kg 
KleurBlauw, grijs
Garantie 2 jaar 
Download alle specificaties

Over de Jamo S7-43C

Het middenkanaal is het middelpunt van je home cinema systeem. De Jamo S7-43C is een center luidspreker die is afgestemd op de vloerstaande en boekenplank speakers van de Jamo Studio 7 serie. Met een 1" tweeter en vier 3,3" woofers is de Jamo S7-43C middenluidspreker ontworpen om gedetailleerde, nauwkeurige en duidelijke stemmen en dialogen te leveren wanneer je naar je favoriete films, shows, series of concerten kijkt.

De hoogfrequente taken worden uitgevoerd door de geheel nieuwe tweeter unit met een koperen faraday ring die de gevoeligheid verhoogt en niet-lineaire vervorming vermindert. De tweeter en surround zijn gemaakt van stof en vertonen uitstekende vervormingskarakteristieken en een grote bandbreedte, voor een niet-vervagend en toch gedetailleerd geluid.

De hoogfrequente golfgeleider is geoptimaliseerd met behulp van Jamo's exclusieve COMSOL-softwaremodel. De prestaties van de waveguide en de tweeter werden gevalideerd aan de hand van talloze uren testen in de praktijk om consistentie, betrouwbaarheid en prestaties te garanderen, zelfs bij hoge geluidsdrukniveaus gedurende langere perioden.

De woofers van de Jamo S7-43C hebben papieren kegels in reliëf, zeer sterke motorassemblages met aluminium inductiekortsluitringen. Dit zorgt voor een zuivere, dynamische bas en verhoogt de belastbaarheid.
De papieren conus in reliëf verhoogt de stijfheid om de respons te verbeteren voor die pittige maar natuurlijke bas.

7 is het magische getal voor de nieuwe Jamo Studio 7. Om een coherent geluidsbeeld te garanderen, is het akoestische centrum van de driver units uitgelijnd door de kast 7 graden naar achteren te kantelen en op een sokkel te monteren die het luidsprekercrossover herbergt. Dit helpt eventuele timingsafwijkingen die kunnen optreden in een meer traditionele behuizing te minimaliseren.

Reviews van de Jamo S7-43C

Heeft u ervaring met de Jamo S7-43C? Schrijf een review en help andere geïnteresseerden.

Schrijf een review over de Jamo S7-43C

Heeft u ervaring met de Jamo S7-43C? Schrijf een review en help andere geïnteresseerden.

Gerelateerd aan de Jamo S7-43C
Terug naar boven.