Naar de inhoud springen. Terug naar Home

Elac Solano CC 281.2

Center Speaker

De ELAC Solano CC 281.2 is een centerluidspreker die alles biedt wat je mag verwachten. De eisen voor een centerluidspreker zijn duidelijk. Ze moeten een perfecte match v... Verder lezen

€ 999,00 per stuk en incl. BTW.
  • Levertijd
    Hoogglans zwart: 5-8 werkdagen
    Hoogglans wit: 5-8 werkdagen
  • Alleen bij ons 5 jaar garantie!
  • Gratis verzending.
  • 14 dagen lang gratis* retourneren.
  • Wij zijn officieel Elac dealer.
  • Onze klanten beoordelen ons met 4.8 van 5 (437 beoordelingen).

Specificaties van de Elac Solano CC 281.2

Type luidspreker Center luidspreker 
Frequentie bereik 34 – 50.000Hz
Gevoeligheid 87,5 dB
Aanbevolen vermogen 40 – 250 Watt
Impedantie 4 Ohm
Crossover-frequentie(s) 450 / 2.400 Hz
Aantal speakerunits Hoog: Jet 6 ribbon tweeter met waveguide
Midden: 15 cm chassis met AS conus
Laag: 15 cm chassis met AS conus
Meegeleverd 4 plakbare viltschijfjes
Optioneel Stoffen ronde magnetische grils (zwart)
Metalen rechthoekige magnetische gril (zwart en wit)
Afmetingen (H x B x D) 190 x 500 x 248 mm
Gewicht 10,5 kg
Kleur Hoogglans zwart, hoogglans wit
Garantie 5 jaar

Over de Elac Solano CC 281.2

De ELAC Solano CC 281.2 is een centerluidspreker die alles biedt wat je mag verwachten. De eisen voor een centerluidspreker zijn duidelijk. Ze moeten een perfecte match vormen met de frontluidsprekers en mogen niet onderdoen qua kwaliteit. Door de inzet van dezelfde componenten als in de ELAC Solano FS 287.2 vloerstaande luidspreker voldoet de ELAC Solano CC 281.2 aan de gestelde voorwaarden. Met deze centerluidspreker zijn een uitstekende weergave van dialogen en ruimte-informatie bij cinemaweergave gewaarborgd.

De JET 6 ribbon-tweeter met waveguide zorgt voor een heldere en gedetailleerde weergave van de hoge tonen. Er zijn twee machtige 15 cm XR (eXtended Range) woofers met AS (Aluminium Sandwich) kristalconus ingezet, die zorgen voor een krachtige en heldere weergave van de lage en midden tonen. De downfiring basreflexpoort minimaliseert mogelijk hoorbare luchtstromen die kunnen ontstaan bij afspelen op hoog volume. De meegeleverde voetplaat onder de aluminium sokkel zorgt voor stabiliteit volgens de Europese regelgeving. Onder deze voetplaat kunnen de meegeleverde spikes worden gedraaid, waardoor de luidspreker optimaal van de vloer wordt ontkoppeld.

De ELAC Solano CC 281.2 is een stijlvolle luidspreker die gezien mag worden. Ervaring heeft geleerd dat meer dan 75% van de kopers geen gebruik maken van grils op de luidsprekers. Daarom worden deze standaard niet meegeleverd. Voor de Solano kopers die wel een afdekking voor de luidsprekerschassis willen biedt ELAC optionele ronde magnetische met zwarte stof voorziene grils aan die op de individuele luidsprekerchassis kunnen worden geplaatst, en een rechthoekige metalen gril die alle luidsprekerchassis afdekt.

De ELAC Solano CC 281.2 is een hoogwaardige luidspreker die geschikt is voor de meest veeleisende muziekliefhebbers. De ELAC Solano CC 281.2 center luidspreker biedt veelzijdige opties voor aansluiting op elk gewenst niveau. Voor klassieke enkelvoudige bedrading worden vergulde bruggen, ook bekend als jumpers, meegeleverd, wat zorgt voor minimale contactweerstand en optimale signaaloverdracht.

Bi-wiring elimineert intermodulatie-vervormingen tussen de bas en het midden-/hoogbereik, en biedt bovendien de mogelijkheid om het geluid individueel af te stemmen door verschillende kabels te kiezen. Bij bi-amping wordt de belasting verdeeld over twee versterkers voor maximale precisie onder alle omstandigheden. Neem contact op met uw dealer voor meer informatie over de mogelijkheden voor bi-wiring en bi-amping.

Reviews van de Elac Solano CC 281.2

Heeft u ervaring met de Elac Solano CC 281.2? Schrijf een review en help andere geïnteresseerden.

Schrijf een review over de Elac Solano CC 281.2

Heeft u ervaring met de Elac Solano CC 281.2? Schrijf een review en help andere geïnteresseerden.

Gerelateerd aan de Elac Solano CC 281.2
Terug naar boven.