Naar de inhoud springen. Terug naar Home

SVS Prime Center

Center Speaker

De SVS Prime Center luidspreker beschikt over premium drivers, crossover-componenten en geavanceerde techniek die hem tot een klasse apart maken in vergelijking met ander... Verder lezen

€ 549,00 per stuk en incl. BTW.
  • Levertijd
    Black ash: 3-5 werkdagen
    Piano gloss: 3-5 werkdagen
  • 2 jaar garantie
  • Gratis verzending.
  • 14 dagen lang gratis* retourneren.
  • Wij zijn officieel SVS dealer.
  • Onze klanten beoordelen ons met 4.8 van 5 (437 beoordelingen).

Specificaties van de SVS Prime Center

Type luidspreker Center luidspreker 
Frequentie bereik 48 Hz - 25 kHz 
Gevoeligheid 86 dB 
Aanbevolen vermogen 20 - 200 watt 
Impedantie 8 Ohm 
Aantal speakerunits 1" aluminium dome tweeter
3,5" midrange driver
Dual 5,25" woofers 
Afmetingen (H x B x D) 196 x 472 x 234 mm 
Gewicht 9,2 kg 
Kleur Black ash, piano gloss 
Garantie 2 jaar 

Over de SVS Prime Center

De SVS Prime Center luidspreker beschikt over premium drivers, crossover-componenten en geavanceerde techniek die hem tot een klasse apart maken in vergelijking met andere center-luidsprekers in zijn klasse.

Middenkanaalluidsprekers worden vaak beschouwd als de meest ondergewaardeerde luidsprekers in een thuisbioscoop omdat ze zoveel van de inhoud aankunnen, maar door veel audiomerken zijn ontworpen als bijzaak. De SVS Prime Center accepteert geen compromissen en verankert het voorste geluidsbeeld van een 5.1 home theater surround sound-systeem of andere opstellingen met precisie en kracht die zelfs de meest geavanceerde meerkanaalssystemen aanvullen.

Elk aspect van de SVS Prime Center luidspreker is goed uitgerust om de belangrijkste rol te spelen in een surround sound-thuisbioscoop en is ontworpen voor sonische uitmuntendheid. Van de eersteklas drivers en geavanceerde SoundMatch drieweg-crossover tot de extra dikke baffle, interne versteviging en FEA-geoptimaliseerde tweeterdiffusor, het ontwerp en de technische kenmerken van de SVS Prime Center luidspreker stuwen zijn prestaties naar onbekend terrein voor een middenkanaalluidspreker op zijn prijs.

De 1-inch aluminium dome-tweeter is licht, efficiënt en stijf, speelt kristalhelder bij hoge volumes voor een gevoel van totale transparantie, terwijl hij een 'luchtige' presentatie en ongelooflijk onthulde hoge tonen biedt, zodat vrouwelijke vocalen en dialogen altijd helder, soepel en helder klinken.
De krachtige 5,25-inch woofers zijn gebouwd op een geheel nieuwe gegoten ABS-glasvezelcomposietmand voor nauwkeurige uitlijning van componenten en een inert frame zonder resonanties of toegevoegde harmonischen. Het lichte en stijve kegelmateriaal zorgt voor een vlakke frequentierespons en levert een diepe en gezaghebbende weergave van lage frequenties. Voor een optimale basuitbreiding is de kast naar achteren gepoort en optimaal afgesteld voor dubbele woofers.

De SVS Prime Center is verkrijgbaar in twee uitvoeringen, black ash en piano gloss.

Awards van de SVS Prime Center

Hi-Fi Choice Recommended
Audioholics - Product of the year
Sound & Vision - Top Pick
AVS - Top Choice

Reviews van de SVS Prime Center

Heeft u ervaring met de SVS Prime Center? Schrijf een review en help andere geïnteresseerden.

Schrijf een review over de SVS Prime Center

Heeft u ervaring met de SVS Prime Center? Schrijf een review en help andere geïnteresseerden.

Gerelateerd aan de SVS Prime Center
Terug naar boven.