Naar de inhoud springen. Terug naar Home

Klipsch RP-500C II

Center Speaker

Klipsch heeft de Reference Premiere Serie opnieuw ontworpen en hierdoor is de Klipsch RP-500C II opgefrist. Bij de Klipsch RP-500C II combineert Klipsch de kenmerkende ak... Verder lezen

€ 449,00 per stuk en incl. BTW.
  • Levertijd
    Zwart: 5-8 werkdagen
    Walnoot: 5-8 werkdagen
  • Alleen bij ons 10 jaar garantie!
  • Gratis verzending.
  • 14 dagen lang gratis* retourneren.
  • Wij zijn officieel Klipsch dealer.
  • Onze klanten beoordelen ons met 4.8 van 5 (435 beoordelingen).

Specificaties van de Klipsch RP-500C II

Type luidspreker Center speaker 
Frequentie bereik 56 Hz - 25 kHz 
Gevoeligheid 94 dB 
Vermogen RMS 100 Watt
Impedantie 8 Ohm 
Crossover-frequentie(s) 1630 Hz 
Speaker units 1" Titanium LTS tweeter
2x 5.25" Cerametallic woofers
Afmetingen (H x B x D) 17,4 x 49,1 x 26,9 cm 
Gewicht 8,3 kg 
Kleur Zwart, walnoot 
Garantie 10 jaar
Download alle specificaties

Over de Klipsch RP-500C II

Klipsch heeft de Reference Premiere Serie opnieuw ontworpen en hierdoor is de Klipsch RP-500C II opgefrist. Bij de Klipsch RP-500C II combineert Klipsch de kenmerkende akoestische expertise met geavanceerde technologie om je de ultieme ervaring in premium thuisbioscopen en hi-fi luisterruimtes te geven.

Hoor elk woord van de dialoog en songteksten met een kristalheldere precisie. Een nieuwe, grotere siliconen composiet hybride Tractrix hoorn zorgt voor een efficiënte overdracht van hoogfrequente golven in het luistergebied om een helderder geluid te creëren.

De exclusieve Linear Travel Suspension (LTS) van de Klipsch RP-500C II beperkt vervorming tot een minimum wat resulteert in een betere geluidskwaliteit. De LTS-tweeters zijn het belangrijkste kenmerk van de eerdere Reference-lijnen, waardoor het een kern component is van één van de beste luidsprekers ter wereld. De behuizing van de tweeter vermindert golven die ongewenste frequenties veroorzaken. Dit geeft een meer gedetailleerde en heldere weergave van de hoge frequenties.

De Klipsch RP-500C II is uitgerust met twee 5.25" Cerametallic woofers. Klipsch heeft deze vernieuwd voor een absoluut loepzuivere geluidsweergave, minimale vervorming en maximale efficiëntie. De opnieuw ontworpen woofer levert de kracht, emotie en detail die je verwacht van een Klipsch Reference Premiere luidspreker.

Door gebruik te maken van Tractrix geometrie zorgen de Reference Premiere poorten voor de meest efficiënte, snelste lucht overdracht vanuit de kast. De Klipsch Tractrix poorten hebben in de binnenkant een speciaal ontworpen uitsteeksels, die helpen de luchtturbulentie te verminderen die via de poort binnenkomt. Want minder turbulente lucht, zorgt voor een schonere en meer krachtige bas.

Reviews van de Klipsch RP-500C II

Heeft u ervaring met de Klipsch RP-500C II? Schrijf een review en help andere geïnteresseerden.

Schrijf een review over de Klipsch RP-500C II

Heeft u ervaring met de Klipsch RP-500C II? Schrijf een review en help andere geïnteresseerden.

Gerelateerd aan de Klipsch RP-500C II
Terug naar boven.