Naar de inhoud springen. Terug naar Home

Focal Aria Evo X Center

Center Speaker

Ontdek de Focal Aria Evo X Center, een luidspreker die is ontworpen om het hart van je home audio systeem te zijn. Deze center speaker levert heldere en gedetailleerde ge... Verder lezen

€ 799,00 per stuk en incl. BTW.
 • Levertijd
  Black High Gloss: 5-8 werkdagen
  Prime Walnut: 5-8 werkdagen
  Moss Green High Gloss: 5-8 werkdagen
 • Alleen bij ons 5 jaar garantie!
 • Gratis verzending.
 • 14 dagen lang gratis* retourneren.
 • Wij zijn officieel Focal dealer.
 • Onze klanten beoordelen ons met 4.8 van 5 (437 beoordelingen).

Specificaties van de Focal Aria Evo X Center

Type luidspreker Center luidspreker 
Frequentie bereik 57 Hz - 30 kHz 
Gevoeligheid 91 dB
Aanbevolen vermogen 20W - 120W
Impedantie 8 Ohm
Afmetingen (H x B x D) 24,5 x 53 x 20 cm 
Gewicht 10,5 kg 
Kleur Black High Gloss
Moss Green High Gloss
Prime Walnut 
Garantie 5 jaar 
Download alle specificaties

Over de Focal Aria Evo X Center

Ontdek de Focal Aria Evo X Center, een luidspreker die is ontworpen om het hart van je home audio systeem te zijn. Deze center speaker levert heldere en gedetailleerde geluiden, waardoor het de ideale keuze is voor het leveren van kristalheldere dialogen en indrukwekkende geluidseffecten in uw home cinema setup.

De Focal Aria Evo X Center is uitgerust met een hoogwaardige tweeter die zorgt voor heldere hoge tonen, terwijl de krachtige woofers zorgen voor een rijk en vol geluid. Samen creëren ze een geluidservaring die zowel dynamisch als gedetailleerd is.

Evo X profiteert van Focal’s knowhow op het gebied van akoestiek en onderscheid zich door de laatste technologische innovaties die exclusief zijn voor Focal. De nieuwe M-vormige “TAM tweeter” met zijn inverted dome als opvolger van de TNF-tweeter. De TAM-tweeter levert natuurgetrouwere hoge tonen en heeft een groter frequentiebereik. De 'M'-vormige dome van Focal kan de hoge frequenties tot 30 kHz reproduceren. De nieuwe middentoner is uitgerust met TMD®-technologie (Tuned Mass Damper), deze innovatie stabiliseert het gedrag van de luidsprekerrand en zorgt voor verminderde vervorming en een perfect gebalanceerde dynamiek.

De Aria Evo X betekend een nieuw hoofdstuk voor de Aria serie met zijn iconische vlasconus in de midrange- en basluidsprekers. Deze uit Franse vlasvezels vervaardigde luidsprekerconussen, een innovatie die Focal voor het eerst onthulde in 2013, wordt gebruikt om een zeer natuurlijk geluid te produceren, zonder kleuring, met een rijke weergave van middentonen en gedefinieerde bassen

Het ontwerp van de Focal Aria Evo X Center is een toonbeeld van elegantie en verfijning. De luidspreker heeft een strak, modern ontwerp dat in elk interieur past, en de hoogwaardige afwerking getuigt van de aandacht voor detail die in elk aspect van deze luidspreker is gestoken.

Of je nu naar een film kijkt, een videogame speelt of gewoon naar je favoriete muziek luistert, de Focal Aria Evo X Center zorgt voor een meeslepende luisterervaring die je in het hart van de actie plaatst.

Ervaar de Focal Aria Evo X Center en ontdek wat het betekent om echt te luisteren. Dit is het hart van je home audio systeem.

Reviews van de Focal Aria Evo X Center

Heeft u ervaring met de Focal Aria Evo X Center? Schrijf een review en help andere geïnteresseerden.

Schrijf een review over de Focal Aria Evo X Center

Heeft u ervaring met de Focal Aria Evo X Center? Schrijf een review en help andere geïnteresseerden.

Gerelateerd aan de Focal Aria Evo X Center
Focal Aria Evo X
Focal Aria Evo X
Focal presenteert de Aria Evo X serie, een lijn hifi-luidsprekers, die in de voetsporen treedt van de Aria 900-reeks die meer dan 10 jaar succesvol dienst heeft gedaan.

Focal heeft de benamingen aangepast zodat de lijnen overzichtelijker zijn geworden. Maar nog veel belangrijker, de Evo X serie komt met vernieuwde technologieën en een nieuwe afwerking. Hierdoor heeft de Evo X een flinke stap voorwaarts gemaakt. De Aria Evo X is een eerbetoon aan de traditionele hifi luidspreker. De collectie omvat vijf modellen: een compact boekenplankmodel (Aria Evo X N1); drie slanke vloerstaande luidsprekers (N2, N3, N4) en een extra model voor een indrukwekkend geluidsbeeld in een Home Cinema-opstelling (Aria Evo X Center).

Meer informatie
Terug naar boven.