Naar de inhoud springen. Terug naar Home
Eerst luisteren voordat u beslist?
Focal Aria Evo X

Focal Aria Evo X

Focal presenteert de Aria Evo X serie, een lijn hifi-luidsprekers, die in de voetsporen treedt van de Aria 900-reeks die meer dan 10 jaar succesvol dienst heeft gedaan. Focal heeft de benamingen aangepast zodat de lijnen overzichtelijker zijn geworden. Maar nog veel belangrijker, de Evo X serie komt met vernieuwde technologieën en een nieuwe afwerking. Hierdoor heeft de Evo X een flinke stap voorwaarts gemaakt. De Aria Evo X is een eerbetoon aan de traditionele hifi luidspreker. De collectie omvat vijf modellen: een compact boekenplankmodel (Aria Evo X N1); drie slanke vloerstaande luidsprekers (N2, N3, N4) en een extra model voor een indrukwekkend geluidsbeeld in een Home Cinema-opstelling (Aria Evo X Center).
Focal Aria Evo X N1

Focal Aria Evo X N1

De Focal Aria Evo X N1 is uitgerust met geavanceerde technologieën die zorgen voor een ongeëvenaarde geluidskwaliteit. De luidspreker beschikt over een speciaal ontworpen tweeter die zorgt voor kristalheldere hoge tonen, terwijl de krachtige woofer zorgt voor diepe en krachtige bassen.

Focal Aria Evo X N2

Focal Aria Evo X N2

Het ontwerp van de Focal Aria Evo X N2 is even indrukwekkend als het geluid. De luidspreker heeft een strak en modern ontwerp dat in elk interieur past, en de hoogwaardige afwerking getuigt van de aandacht voor detail die in elk aspect van deze luidspreker is gestoken.

Focal Aria Evo X N3

Focal Aria Evo X N3

Het ontwerp van de Focal Aria Evo X N3 is een toonbeeld van elegantie en verfijning. De luidspreker heeft een strak, modern ontwerp dat in elk interieur past, en de hoogwaardige afwerking getuigt van de aandacht voor detail die in elk aspect van deze luidspreker is gestoken.

Focal Aria Evo X N4

Focal Aria Evo X N4

De Focal Aria Evo X N4, een luidspreker die de ultieme audiofiele ervaring biedt. Deze luidspreker is ontworpen met de meest geavanceerde technologieën om je een ongeëvenaarde geluidskwaliteit te bieden.

Focal Aria Evo X Center

Focal Aria Evo X Center

Ontdek de Focal Aria Evo X Center, een luidspreker die is ontworpen om het hart van je home audio systeem te zijn. Deze center speaker levert heldere en gedetailleerde geluiden, waardoor het de ideale keuze is voor het leveren van kristalheldere dialogen en indrukwekkende geluidseffecten in uw home cinema setup.

Of je nu naar een film kijkt, een videogame speelt of gewoon naar je favoriete muziek luistert, de Focal Aria Evo X Center zorgt voor een meeslepende luisterervaring die je in het hart van de actie plaatst.

Gerelateerde producten
Focal Aria Evo X N4Luidspreker
€ 2299,00
Focal Aria Evo X N3Luidspreker
€ 1999,00
Focal Aria Evo X N2Luidspreker
€ 1699,00
Focal Aria Evo X N1Luidspreker
€ 749,00
Focal Aria Evo X CenterCenter Speaker
€ 799,00
Meer nieuwsberichten
Introductie van de Triangle Capella

Introductie van de Triangle Capella

De Triangle Capella is een alles-in-één systeem met ongelooflijke prestaties, dat elke muziek reproduceert met een enorme energie en verfijnde finesse.

Meer informatie
Introductie van de Sennheiser HD 620S

Introductie van de Sennheiser HD 620S

Maak kennis met de nieuwe Sennheiser HD 620S, een gesloten hoofdtelefoon die open klinkt.

Meer informatie
Terug naar boven.