Naar de inhoud springen. Terug naar Home

Bowers & Wilkins HTM6 S2 Anniversary Edition

Center Speaker

Een compacte, hoogwaardige centerluidspreker met een aanzienlijk vermogen en een buitengewone resolutie en precisie. De luidspreker bevat de ontkoppelde dubbele dome-twee... Verder lezen

€ 650,00 per stuk en incl. BTW.
 • Levertijd
  Zwart: 5-8 werkdagen
  Eiken: 5-8 werkdagen
  Wit: 5-8 werkdagen
 • Alleen bij ons 10 jaar garantie!
 • Gratis verzending.
 • 14 dagen lang gratis* retourneren.
 • Wij zijn officieel Bowers & Wilkins dealer.
 • Onze klanten beoordelen ons met 4.8 van 5 (437 beoordelingen).

Specificaties van de Bowers & Wilkins HTM6 S2 Anniversary Edition

Type luidspreker Centerspeaker
Frequentie bereik 42-33000 Hz
Gevoeligheid 87dB
Aanbevolen vermogen 30-120 Watt
Impedantie 8 Ohm
Aantal speakerunits 3
Afmetingen (H x B x D) 160x480x255 mm
Gewicht 7,65 Kg
Overige ANNIVERSARY EDITION
Kleur Zwart, Wit, Eiken
Garantie 10 Jaar

Over de Bowers & Wilkins HTM6 S2 Anniversary Edition

Een compacte, hoogwaardige centerluidspreker met een aanzienlijk vermogen en een buitengewone resolutie en precisie. De luidspreker bevat de ontkoppelde dubbele dome-tweeter en twee 130 mm (5") Continuum conus-drivers voor het midden- en lagetonenbereik.

Deze nieuwe serie combineert net als zijn zes voorgangers eensuperieure geluidskwaliteit met een geweldige prijs, maar is daarnaast, in de traditie van Bowers & Wilkins,voorzien van nieuwe en verbeterde componenten, die moeten garanderen dat de standaard van eenhoogwaardige geluidskwaliteit voor een schappelijke prijs behouden blijft.

De nieuwe serie is na de legendarische 800 Series Diamond,de luidsprekerserie die het bedrijf al het langst achtereen verkoopt. Bowers & Wilkins heeft altijd voor de unieke aanpak gekozen om alle belangrijke componenten zelf te ontwikkelen en te produceren, en om de technologieën die voor de ene serie zijn ontwikkeld vervolgens ook op andere series toe te passen. Dankzij dit beleid beschikten de modellen uit de 600 Series consistent over componenten en technologieën van betere kwaliteit dan de luidsprekers van vergelijkbare concurrenten, en produceerden ze een geluidskwaliteit die zich kon meten met die van veel duurdere luidsprekers.

Voor de luidsprekers uit de nieuwe 600 Series Anniversary Edition geldt hetzelfde: ze bieden aanzienlijke component verbeteringen ten opzichte van de zesde versie van de 600 Series, die in 2018 werd geïntroduceerd. 

Bij alle Anniversary Edition luidsprekers is in de tweeterrand een feestelijk logo gegraveerd in een lichte of donkere afwerking, afhankelijk van de kleur van de rest van de luidspreker.

Reviews van de Bowers & Wilkins HTM6 S2 Anniversary Edition

Heeft u ervaring met de Bowers & Wilkins HTM6 S2 Anniversary Edition? Schrijf een review en help andere geïnteresseerden.

Schrijf een review over de Bowers & Wilkins HTM6 S2 Anniversary Edition

Heeft u ervaring met de Bowers & Wilkins HTM6 S2 Anniversary Edition? Schrijf een review en help andere geïnteresseerden.

Gerelateerd aan de Bowers & Wilkins HTM6 S2 Anniversary Edition
Bowers & Wilkins 600 Series Anniversary Edition
Bowers & Wilkins 600 Series Anniversary Edition
Bowers & Wilkins heeft ter ere van het 25-jarig jubileum van de 600 serie de 600 series Anniversary Edition uitgebracht.

Dit is de zevende generatie van de 600 series luidsprekers, deze volledig nieuwe serie bestaat uit vier modellen. De speakers beschikken over diverse upgrades in de componenten verder is het design aangepakt met nieuwe kleuren.

Meer informatie
Terug naar boven.