Whatsapp
Whatsapp
Bel mij terug
Bel mij terug
Contact
Contact
 

Bowers & Wilkins HTM6 S2 ANNIVERSARY EDITION

Een compacte, hoogwaardige centerluidspreker met een aanzienlijk vermogen en een buitengewone resolutie en precisie. De luidspreker bevat de ontkoppelde dubbele dome-tweeter en twee 130 mm (5") Continuum conus-drivers voor het midden- en lagetonenbereik.

Deze nieuwe serie combineert net als zijn zes voorgangers eensuperieure geluidskwaliteit met een geweldige prijs, maar is daarnaast, in de traditie van Bowers & Wilkins,voorzien van nieuwe en verbeterde componenten, die moeten garanderen dat de standaard van eenhoogwaardige geluidskwaliteit voor een schappelijke prijs behouden blijft.

De nieuwe serie is na de lege

Lees verder

ndarische 800 Series Diamond,de luidsprekerserie die het bedrijf al het langst achtereen verkoopt. Bowers & Wilkins heeft altijd voor de unieke aanpak gekozen om alle belangrijke componenten zelf te ontwikkelen en te produceren, en om de technologieën die voor de ene serie zijn ontwikkeld vervolgens ook op andere series toe te passen. Dankzij dit beleid beschikten de modellen uit de 600 Series consistent over componenten en technologieën van betere kwaliteit dan de luidsprekers van vergelijkbare concurrenten, en produceerden ze een geluidskwaliteit die zich kon meten met die van veel duurdere luidsprekers.

Voor de luidsprekers uit de nieuwe 600 Series Anniversary Edition geldt hetzelfde: ze bieden aanzienlijke component verbeteringen ten opzichte van de zesde versie van de 600 Series, die in 2018 werd geïntroduceerd. 

Bij alle Anniversary Edition luidsprekers is in de tweeterrand een feestelijk logo gegraveerd in een lichte of donkere afwerking, afhankelijk van de kleur van de rest van de luidspreker.

599,-per stuk

Alle vermelde prijzen zijn per stuk en inclusief 21% BTW, tenzij anders vermeld.

Specificaties van de Bowers & Wilkins HTM6 S2 ANNIVERSARY EDITION

Type luidspreker
Centerspeaker
Frequentie bereik
42-33000 Hz
Gevoeligheid
87dB
Aanbevolen vermogen
30-120 Watt
Impedantie
8 Ohm
Aantal speakerunits
3
Afmetingen (H x B x D)
160x480x255 mm
Gewicht
7,65 Kg
Overige
ANNIVERSARY EDITION
Kleur
Zwart, Wit, Eiken
Garantie
10 Jaar

Video van de Bowers & Wilkins HTM6 S2 ANNIVERSARY EDITION

Gerelateerd aan Bowers & Wilkins HTM6 S2 ANNIVERSARY EDITION

Alle vermelde prijzen zijn per stuk en inclusief 21% BTW, tenzij anders vermeld.