Wij zijn geopend en ontvangen u graag op afspraak in ons Palazzo luisterkasteel.
Maak direct een luisterafspraak
Naar de inhoud springen. Terug naar Home
Eerst luisteren voordat u beslist?

Yamaha CD-S2100

Yamaha CD-S2100

CD Speler

 De Yamaha CD-S2100 staat voor echt hifi geluid en ziet er zo goed uit als dat hij klinkt! Een van de belangrijkste kenmerken van de Yamaha CD-S2100 is de gebalanceerde ... Verder lezen

€ 2199,00 per stuk en incl. BTW.

Yamaha CD-S2100 eerst beluisteren voordat u koopt? Maak een luisterafspraak.

 • 2 jaar garantie
 • Gratis verzending.
 • 14 dagen lang gratis retourneren.
 • Wij zijn officieel Yamaha dealer.
 • Haal uw bestelling bij één van de 3.650 afhaalpunten in Nederland en België op.
 • Sinds 1955, dus meer dan 65 jaar ervaring!
 • Wij zijn lid van Thuiswinkel en STEREO Premium Partner.

Specificaties van de Yamaha CD-S2100

Type Speler CD speler
Weergave SA-CD, CD, CD-R/RW (MP3, WMA) and USB (Type B)
Uitgangen In-Optisch, In-Coaxial, IN-USB, Balanced out, Analog out, Out-Optical, OUT-Coaxial 
Afmetingen (H x B x D) 137 x 435 x 438 mm. 
Gewicht 15,6 kg.
Kleur Zwart of zilver
Garantie  5 jaar

Over de Yamaha CD-S2100

 
De Yamaha CD-S2100 staat voor echt hifi geluid en ziet er zo goed uit als dat hij klinkt! Een van de belangrijkste kenmerken van de Yamaha CD-S2100 is de gebalanceerde signaaloverdracht in alle trappen voor de ultieme cd-weergavekwaliteit, te beginnen bij de DAC. Verder nog de onafhankelijke stroomvoorziening met volledige scheiding van digitale en analoge stroomkringen.

Het design van de Yamaha CD-S2100 is niet alleen fraai maar ook functioneel. Het ontwerp heeft een rigide, stabiele contructie. Bovendien beschikken de zware voetjes over de nieuw ontwikkelede anti-trilling spikes.

De yamaha CD-S2100 is leverbaar in het zwart en zilver.

Reviews van de Yamaha CD-S2100

Heeft u ervaring met de Yamaha CD-S2100? Schrijf een review en help andere geïnteresseerden.

 • André Weima

  Heb na advies en een scherp aanbod van Tim (Stassen) de Yamaha CD-S2100 gekocht. De speler is keurig bezorgd bij mij thuis. (Ik woon in het hoge noorden:-). In één woord een fantastische CD speler. In vergelijking met mijn, meer dan 10 jaar, oude Primare een veel realistischer (analoger?) klankbeeld. In CD die ik goed ken hoor ik nog weer meer detail dan voorheen. Deze CD speler heeft ook nog een DAC en gebalanceerde uitgangen. Op de afstandbediening kun bij een SACD kiezen of je via de betreffende layer wild afspelen. Werkt allemaal heel intuïtief. Hij weegt bijna 20 kilo en de lade functioneert fluisterzacht. Het transport is niet hoorbaar waardoor de CD's perfect afgespeeld kunnen worden. Ben erg tevreden.

 • M. Heins

  Ongeveer anderhalf jaar geleden heb ik deze spelen aangeschaft bij Stassen. In de randstad kon ik heb nergens vinden, dus heb ik een afspraak gemaakt en ben naar Tegelen gereden. Over het bedrijf kan ik kort zijn, uniek! Het luisterkasteel is een ervaring op zich. Dan de speler. Een jaar of acht heb ik met een Marantz SA11 s1 gespeeld. Een prachtig gebouwde speler. Helaas had die één manco: het Sony loopwerk. Toen dat voor de derde keer defect raakte werd het tijd om om te zien naar een vervanger. Na wat gezoek kwam de Yamaha in beeld. Een goed aanbod van een sympathiek bedrijf. Hij is gebouwd als een kluis. Het geluid als de lade sluit alleen al. Maar het mooiste vind ik dat je zeer goed kunt horen hoe de techniek vooruit gegaan is. De SACD weergave daar kan mijn oude Marantz niet eens aan tippen. Verder geeft de USB ingang de mogelijkheden om HR bestanden af te spelen: PCM 24/192 of DSD 64/128. Ook kun je zo simpel een blu-ray speler verbeteren. Wel nog even een HDMI de-embedder aanschaffen voor blu-ray audio schijven ;-) Conclusie, een aanrader. En één die niet meteen de wereld kost.

Schrijf een review over de Yamaha CD-S2100

Heeft u ervaring met de Yamaha CD-S2100? Schrijf een review en help andere geïnteresseerden.

Gerelateerd aan de Yamaha CD-S2100
Terug naar boven.