Whatsapp
Whatsapp
Bel mij terug
Bel mij terug
Contact
Contact
 

Rotel RSP-1576 MKII

De RSP-1576MKII is op maat gemaakt voor zowel muziek- als filmliefhebbers, gebruikmakend van Rotel's 58+ jaar ontwerpervaring. Deze hoogwaardige voorversterker decodeert alle populaire meerkanaals audioformaten met een levendige resolutie en uitzonderlijke helderheid en houdt trouw aan het erfgoed van het audiomerk van Rotel. Deze processor bevat 7 HDMI 4K / HDR-video-ingangen met dubbele HDMI 4K / HDR-video-uitgangen met ARC-ondersteuning .

Audioverwerking maakt gebruik van een ultramoderne Texas Instruments quad-core DSP die Dolby Atmos en DTS: X ondersteunt tot 7.1.4 theaters. Als aanvulling op de DSP is een reeks van 6 Wolfso

Lees verder

n 24b / 192K DAC's van audiofiele kwaliteit die de Digital to Audio voorvormen conversie. De RSP-1576MKII is volledig gelicentieerd voor Dirac Live Full edition kamercorrectie en bevat een meetmicrofoon. Dirac-audiokalibratietechnologie maakt gebruik van gepatenteerde tijddomein- en amplitudecorrectie-algoritmen die een werkelijk unieke, ongerepte luisterervaring garanderen, ongeacht de grootte van het theater.

Alle kritische audiocircuits zijn in de UK afgesteld door een akoestisch technisch team, wat ervoor zorgt dat de RSP-1576MKII nauwkeurig audio reproduceert van de dynamiek van blockbusterfilms tot de subtiele nuances die diep in een orkestconcerto verborgen liggen.

3000,-per stuk

Alle vermelde prijzen zijn per stuk en inclusief 21% BTW, tenzij anders vermeld.

Luisterafspraak maken

Specificaties van de Rotel RSP-1576 MKII

Soort
Surround voorversterer
Aantal kanalen
7.2.4
Ingangen
6x HDMI, 3x  AUX, 1x Phono, 3x Optisch, 3x Coax, 1x XLR, 7 kanaals multi in
Uitgangen
2x HDMI, 7.2.4 pre out
Afmetingen (H x B x D)
144 x 431 x 348 mm
Gewicht
8,8 Kg
Kleur
Zwart, Zilver
Overige
Dirac Live
Garantie
5 Jaar

Video van de Rotel RSP-1576 MKII

Alle vermelde prijzen zijn per stuk en inclusief 21% BTW, tenzij anders vermeld.