Naar de inhoud springen. Terug naar Home

Audia Flight Strumento N°1 MK2

Voorversterker

De Audia Flight Strumento N°1 MK2 is een hoogwaardige voorversterker met kritisch verfijnde innovaties voor een extreem zuiver geluid, zonder vervalsing, zonder kleuring... Verder lezen

€ 17000,00 per stuk en incl. BTW.

  • 2 jaar garantie
  • Gratis verzending.
  • 14 dagen lang gratis retourneren.
  • Wij zijn officieel Audia Flight dealer.
  • Onze klanten beoordelen ons met 4.8 van 5 (324 beoordelingen).

Specificaties van de Audia Flight Strumento N°1 MK2

Soort Voorversterker Klasse-A
Uitgangsvermogen (per kanaal) 90W nominaal
Ingangen 2 balanced XLR and/or unbalanced RCA ; 3 balanced XLR
Uitgangen 2 balanced XLR and 1 unbalanced RCA
Frequentie respons 1Hz / 1mHz
Impedantie

Input 10 10pF 15 kOhm balanced or unbalanced

Output 5 Ohm

Afmetingen (H x B x D) 450 x 120 x 450mm
Gewicht 28 Kg
Kleur Aluminium, Zwart
Garantie 2 jaar

Over de Audia Flight Strumento N°1 MK2

De Audia Flight Strumento N°1 MK2 is een hoogwaardige voorversterker met kritisch verfijnde innovaties voor een extreem zuiver geluid, zonder vervalsing, zonder kleuring en waarbij niets verloren gaat of wordt aangevuld in de audioweergave. Zo origineel mogelijk als bedoeld door de artiest, met uitzonderlijk hoge signaalsnelheid en nauwkeurigheid.

De Audia Flight Strumento N°1 MK2 heeft een strak, elegant en sterk aluminium chassis, van waaruit het klankkarakter uitstekend zijn weg weet te vinden. De voorversterker wordt aangedreven door vier ringkerntransformatoren, ingesloten in een ferromagnetisch schild en ingekapseld in epoxyhars. De Audia Flight Strumento N°1 MK2 heeft een extreme geluidsarme hoofdvoeding en filters met ultrasnelle gelijkrichters en n.40 680µF 100V condensatoren met extra lage impedantie. De elektrolytische condensatoren hebben een EMI-afscherming en trillingsdempend materiaal om fysieke ruis te minimaliseren. Elk versterkingskanaal bevindt zich op een onafhankelijke printplaat, op maat gemaakt met een hoogwaardig koperoppervlak. De Audia Flight Strumento N°1 MK2 is verder voorzien van een impedantie verzwakker die een versterkingsbereik biedt van 127 dB met constante stappen van 0,5 dB.

De versterkingsfase is een exclusief gepatenteerd ontwerp en bestaat uit een volledige klasse A-stroomfeedbackcircuit. Deze high-end voorversterker is in staat elke soort versterker aan te sturen door de high-current low-noise uitgangstrap en het modulaire systeem van kaarten voor MM/MC phono-inputs, SPDIF en USB en 192kHz/32bits digitale, analoge gebalanceerde en ongebalanceerde ingangen.

Awards van de Audia Flight Strumento N°1 MK2

Hifi Review | Product of the year

Reviews van de Audia Flight Strumento N°1 MK2

Heeft u ervaring met de Audia Flight Strumento N°1 MK2? Schrijf een review en help andere geïnteresseerden.

Schrijf een review over de Audia Flight Strumento N°1 MK2

Heeft u ervaring met de Audia Flight Strumento N°1 MK2? Schrijf een review en help andere geïnteresseerden.

Gerelateerd aan de Audia Flight Strumento N°1 MK2
CODA 16.0
€ 16999,00
Audioquest Wind
€ 1899,00
Eersteklas audioapparatuur van Audia Flight
Eersteklas audioapparatuur van Audia Flight
Het samenbrengen van muzikale emoties met objectieve schoonheid, de hartstocht van de audioexperts van het Italiaanse Audia Flight reikt veel verder dan alleen de handgemaakte high-end home-audio componenten die ze produceren.

De visie van Audia Flight komt voort uit jarenlange research vanuit de fundamentele overtuiging dat een component een elektronisch signaal niet zou mogen veranderen. Audia Flight ontwerpt stroomterugkoppelingscircuits die hogere snelheden mogelijk maken, betere belastingcontrole behouden en een nauwkeuriger signaal produceren. Onze creaties, aldus Audia Flight, zijn een uiteenzetting van de Italiaanse cultuur: kunst en ambacht. Kunst, als de manier waarop het emoties overbrengt, en ambacht, zoals het vermogen om de mooist mogelijke vormen te creëren. "Het geluid is de ziel van onze producten, een spiegel van onze cultuur en een nalatenschap van hightech onderzoek". Audia Flight kent vier series: Classic, Strumento, FL Three S en de nieuwste FLS-lijn.

Meer informatie
Terug naar boven.