Naar de inhoud springen. Terug naar Home
Eerst luisteren voordat u beslist?

CODA FET 07x

Voorversterker

De Coda FET 07x voorversterker, het vlaggenschip van Coda, biedt vervormingsvrije voorversterking en onovertroffen geluid met precisiecomponenten van audiofiele kwaliteit... Verder lezen

€ 7999,00 per stuk en incl. BTW.

CODA FET 07x eerst beluisteren voordat u koopt? Maak een luisterafspraak.

  • Alleen bij ons 10 jaar garantie!
  • Gratis verzending.
  • 14 dagen lang gratis retourneren.
  • Wij zijn officieel CODA dealer.
  • Onze klanten beoordelen ons met 4.8 van 5 (324 beoordelingen).

Specificaties van de CODA FET 07x

Soort Voorversterker
Input impedantie 20kÙ
Output impedantie 50Ù non-reactive ongebalanceerd 100Ù non-reactive gebalanceerd
Afmetingen (H x B x D) 63 x 457 x 247mm 
Gewicht 7 Kg
Kleur Zwart, Zilver
Overige Crosstalk: 90dB @ 20kHz
Frequency respons: -3dB @ 5Hz to 200kHz
Garantie 10 jaar (Waarvan 5 jaar overdraagbaar)
Download alle specificaties

Over de CODA FET 07x

De Coda FET 07x voorversterker, het vlaggenschip van Coda, biedt vervormingsvrije voorversterking en onovertroffen geluid met precisiecomponenten van audiofiele kwaliteit.

Hij biedt ultra hoge A-klasse bias op paralelle FET output buffer. De Coda FET 07x komt met programmeerbare versterking op alle ingangen van Unity tot 18dB, extreem stille schakelingen zonder feedback en dubbel vergulde circuit boards.

Het stijlvolle chassis van de Coda FET 07x is volledig geanodiseerd aluminium en wordt ondersteunt door geluiddempende voeten.

Reviews van de CODA FET 07x

Heeft u ervaring met de CODA FET 07x? Schrijf een review en help andere geïnteresseerden.

Schrijf een review over de CODA FET 07x

Heeft u ervaring met de CODA FET 07x? Schrijf een review en help andere geïnteresseerden.

Gerelateerd aan de CODA FET 07x
Versterkers van Coda
Versterkers van Coda
Coda Technologies maakt al decennia lang geweldig klinkende versterkers van uitzonderlijke kwaliteit. Sinds 2021 zijn deze ook beschikbaar bij Stassen Hifi, en dat is goed nieuws voor de “audiofielen” onder ons die zoeken naar transistorversterkers met een buizensausje.

Het Amerikaanse Coda Technologies maakt bij uitstek klasse-A/B versterkers volgens de meest recente technieken en innovaties. Versterkers van Coda hebben het legendarische geluid van de klassieke Treshold versterkers, ofschoon geen korreligheid in het hoog, en communicatief geluid in het middengebied. Ze zijn uiterst krachtig gebouwd maar hebben de snelheid en ruimtelijkheid die vooral herkenbaar is bij de betere buizenversterkers. De ervaring van Coda gaat terug tot in de jaren tachtig toen oprichters Doug Dale en Eric Lauchli, ontwerpers van Solid State versterkers bij Treshold Company, voor zichzelf begonnen en Continuum Electronics (later Coda) oprichtte. Het bedrijf heeft zich ontwikkeld tot een gerenommeerd ontwerper van unieke versterkers die in staat zijn elk stuk muziek tot leven te brengen.

Meer informatie
Terug naar boven.