Naar de inhoud springen. Terug naar Home

Audia Flight FL Phono

Voorversterker

De Audia Flight Flight Phono is een phono-voorversterker met hoge versterking tot 74dB en een aparte voeding met een ringkerntransformator van 50 VA. De voeding is gesche... Verder lezen

€ 4800,00 per stuk en incl. BTW.

  • 2 jaar garantie
  • Gratis verzending.
  • 14 dagen lang gratis retourneren.
  • Wij zijn officieel Audia Flight dealer.
  • Onze klanten beoordelen ons met 4.8 van 5 (324 beoordelingen).

Specificaties van de Audia Flight FL Phono

Soort Phono Voorversterker
Frequentie respons 5Hz - 120kHz
Uitgangsvermogen (per kanaal) 65W max
Gain MC 64 dB + 10 dB (74 dB in total) / MM 44 dB + 10 dB (54 dB in totaal)
Impedantie

MC input impedance from 7 ohm to 980 ohm in eight step plus a custom resistor value
MM input impedance from 47pF to 600 pF in twelve step plus a custom capacitor value

Afmetingen (H x B x D) 92 x 420 x 330mm
Gewicht 10.5 Kg
Kleur Zilver, Zwart
Garantie 2 jaar

Over de Audia Flight FL Phono

De Audia Flight Flight Phono is een phono-voorversterker met hoge versterking tot 74dB en een aparte voeding met een ringkerntransformator van 50 VA. De voeding is gescheiden van de voorversterkerchassis, waarmee de afscherming verbetert en trillingen en resonantie van de transformatoren volledig tot nul zijn gereduceerd. In de aparte voeding bevindt zich eveneens een ringkerntransformator van 15 VA, om de relais te voeden. De Audia Flight Flight Phono heeft optionele MC- en MM-ingangsvoorversterkerborden met respectievelijk 60dB en 40dB versterking, beiden voorzien van een bijzonder lage ruis en offset-uitgang. Neem hiervoor contact op met ons.

De ingangsselector is gemaakt met een gouden contactrelais en bevat een RIAA-filter van polypropyleen en polystyreen condensatoren, ook een subsonisch IEC-filter is selecteerbaar. De tweede versterkingstrap is gemaakt zonder de laatste vrijgave van de huidige feedback. De MCF NG1 module heeft een verbeterde snelheid en akoestieke weergave. De versterking op de tweede versterkingstrap is te wijzigen van 24dB naar 34dB. Ook bevat de tweede trap een gebalanceerde XLR-uitgang. In het voorversterkerschassis bevindt zich ook nog een geluidsarme mosfet-voeding van 28V en een voeding van 15V, wat het aantal stroomleveranciers van de Audia Flight Flight Phono tot zes maakt.

Awards van de Audia Flight FL Phono

Fedelta
Super AV Awards

Reviews van de Audia Flight FL Phono

Heeft u ervaring met de Audia Flight FL Phono? Schrijf een review en help andere geïnteresseerden.

Schrijf een review over de Audia Flight FL Phono

Heeft u ervaring met de Audia Flight FL Phono? Schrijf een review en help andere geïnteresseerden.

Gerelateerd aan de Audia Flight FL Phono
Acoustic Solid Solid Edition
€ 6800,00 € 5969,00
Rotel Michi M8
€ 6600,00
Fyne Audio F704
€ 8299,00
Eersteklas audioapparatuur van Audia Flight
Eersteklas audioapparatuur van Audia Flight
Het samenbrengen van muzikale emoties met objectieve schoonheid, de hartstocht van de audioexperts van het Italiaanse Audia Flight reikt veel verder dan alleen de handgemaakte high-end home-audio componenten die ze produceren.

De visie van Audia Flight komt voort uit jarenlange research vanuit de fundamentele overtuiging dat een component een elektronisch signaal niet zou mogen veranderen. Audia Flight ontwerpt stroomterugkoppelingscircuits die hogere snelheden mogelijk maken, betere belastingcontrole behouden en een nauwkeuriger signaal produceren. Onze creaties, aldus Audia Flight, zijn een uiteenzetting van de Italiaanse cultuur: kunst en ambacht. Kunst, als de manier waarop het emoties overbrengt, en ambacht, zoals het vermogen om de mooist mogelijke vormen te creëren. "Het geluid is de ziel van onze producten, een spiegel van onze cultuur en een nalatenschap van hightech onderzoek". Audia Flight kent vier series: Classic, Strumento, FL Three S en de nieuwste FLS-lijn.

Meer informatie
Terug naar boven.