Naar de inhoud springen. Terug naar Home
Eerst luisteren voordat u beslist?

Datasat LS10

Voorversterker

Datasat Digital Entertainment heeft weer een doorbraak in audio processing techniek, de Datasat LS10. De Datasat LS10 is de eerste high end audio processor voor de home t... Verder lezen

€ 11950,00 per stuk en incl. BTW.

Datasat LS10 eerst beluisteren voordat u koopt? Maak een luisterafspraak.

  • 2 jaar garantie
  • Gratis verzending.
  • 14 dagen lang gratis retourneren.
  • Wij zijn officieel Datasat dealer.
  • Onze klanten beoordelen ons met 4.8 van 5 (332 beoordelingen).

Specificaties van de Datasat LS10

Soort Audio Processor
Ingangen 8 x HDMI, 2 x Optisch, 2 x S/PDIF, 1 x USB
Uitgangen 15 x XLR
Kleur Zwart
Decoder  Dobly True HD, DTS-HD Master Audio, DTS Neo:X, optioneel: Auro3D

Over de Datasat LS10

Datasat Digital Entertainment heeft weer een doorbraak in audio processing techniek, de Datasat LS10. De Datasat LS10 is de eerste high end audio processor voor de home theater op een lager budget. Dit maakt de LS10 processor geschikt voor een brede variatie aan high end thuis bioscopen.

De Datasat LS10 is puur gefocust op de belangrijkste onderdelen voor subliem audio en video processing. De LS10 geeft de kwaliteit die u gewend bent van Datasat Digital Entertainment met wat beperktere functie en kanalen dan de Datasat RS20i.

De Datasat LS10 ondersteund verscheidende audio formaten zoals: Dobly True HD, DTS-HD Master Audio, DTS Neo:X en optioneel verkrijgbare Auro-3D. Auro-3D brengt het echte 3D geluidsbelevenis in uw home theater doormiddel van een 13.1 luidspreker set-up.

De Datasat LS10 biedt precieze controle en 10 band equalizer over elk van de 15 kanalen en beschikt over een uitstekende bas controle met low en high pass filters. Dankzij deze functies van de Datasat LS10, kunt u een realistisch en rijk surround beeld beleven in uw eigen home theater

De LS 10 is uitgevoerd met 8 HDMI audio en video ingangen en ondersteund 3D video content. De Datasat LS10 biedt makkelijke remote controle dankzij VNC voor IOS of Andriod toestellen. Al bij al is de Datasat LS10 een zeer complete en toekomst bestendige high end home theater processor.

 

Reviews van de Datasat LS10

Heeft u ervaring met de Datasat LS10? Schrijf een review en help andere geïnteresseerden.

Schrijf een review over de Datasat LS10

Heeft u ervaring met de Datasat LS10? Schrijf een review en help andere geïnteresseerden.

Terug naar boven.