Whatsapp
Whatsapp
Bel mij terug
Bel mij terug
Contact
Contact
 

Triangle AIO

Leef op het ritme van de muziek door het hele huis met AIO-multiroom van TRIANGLE. Het biedt een perfecte combinatie van traditioneel vakmanschap en moderne technologie├źn, zodat u in elke kamer kunt genieten van audio met hoge resolutie, terwijl u de controle kunt nemen met een speciale app. In de slaapkamer, de woonkamer of zelfs de keuken, AIO zal overal opgaan dankzij zijn pure lijnen en hoogwaardige afwerking. Beleef muziek intensief van kamer tot kamer en omring uzelf met hoogwaardig AIO-geluid.

Triangle AIO

Triangle ontwerpt, maakt en monteert al ruim 35 jaar hoogwaardige luidsprekers met één doel: luidsprekers ontwikkelen die de kernemotie van muziek reproduceren met hoge precisie en vitaliteit.
In deze tijd van audio streaming heeft Triangle een product ontwikkeld dat voldoet aan haar hoge eisen en voldoet aan de technologische eisen van vandaag.
Ontdek AIO, hoge kwaliteit muziek van alle gemakken voorzien.
Na het testen van de Triangle APP en Producten kunnen we bij Stassen Hifi met volle overtuiging zeggen dat u nog nooit zo'n eenvoud en stabiliteit heeft ervaren bij een multiroom systeem. Eindelijk streaming zonder onderbrekingen, netwerkproblemen, of ingewikkelde installaties. 

Triangle AIO 3

De AIO 3 is technisch gezien een dubbele luidspreker in een enkele omhuizing. Er wordt gebruik gemaakt van 2x 45 watt versterking op 2 tweeters en 2 woofers. De extra aansluitingen aan de achterzijde maakt het mogelijk om de luidspreker veelzijdiger in te zetten. 
Uiteraard zijn twee AIO 3 te koppelen om een stereopaar te vormen. 
Bij het inspecteren van de AIO 3 blijkt de luidspreker degelijk aan te voelen met redelijk wat gewicht voor een compactspeaker. Verder zien we een elegante hoogwaardige afwerking van aluminium en stof in meerdere fraaie kleuren.
De installatie blijkt ook hier doodeenvoudig en snel te doorlopen. Het geluid is erg muzikaal en zeer indrukwekkend in vergelijking met de multiroom speakers die we op de audiomarkt gewend zijn.

Triangle AIO C

Het Triangle AIO ecosysteem is zoals gezegd erg stabiel en prettig in het gebruik. Door middel van de onopvallende AIO C brengt u uw huidige systeem onder in dit systeem. Sluit de AIO C rechtstreeks aan op uw actieve luidsprekers, versterker of DAC.

 

Aio3 Side

Aio3 Side2

Triangle AIO

Triangle AIO
Triangle AIO
Triangle AIO
Triangle AIO
Triangle AIO 3 Blauw

Triangle AIO 3 Blauw

Triangle AIO 3 Groen

Triangle AIO 3 Groen

Triangle AIO 3 Zwart

Triangle AIO 3 Zwart

Triangle AIO 3 Grijs

Triangle AIO 3 Grijs

Triangle AIO C

Triangle AIO C

Alles van Triangle

Alles van Triangle