Naar de inhoud springen. Terug naar Home
Eerst luisteren voordat u beslist?
Bowers & Wilkins 600 S3 serie

Bowers & Wilkins 600 S3 serie

Hoe verbeter je een meermaals bekroonde luidsprekerreeks die nog steeds als de beste in zijn categorie wordt beschouwd? Het wereldberoemde premium audiomerk Bowers & Wilkins zal voortbouwen op drie decennia van het creëren van de referentiestandaard in haalbare maar krachtige luidsprekers met de lancering van de nieuwe 600 Series S3. De achtste generatie van een van de meest geprezen hifi-series beschikt over enkele van de meest uitgebreide upgrades die de 600-serie ooit heeft gekregen. De 600-serie heeft altijd een cruciale rol gespeeld in het Bowers & Wilkins-portfolio. In een tijd waarin steeds meer luisteraars geluid van hogere kwaliteit eisen, via vinyl of streaming met hoge resolutie, vertegenwoordigt de 600-serie S3 de perfecte eerste stap om het 'ware geluid' van de bedoeling van de artiest te ervaren. Het nieuwe assortiment omvat vier verschillende modellen: de vloerstaande 603 S3, de 606 S3 standmount, de 607 S3 boekenplankluidspreker plus de HTM6 S3, een speciaal middenkanaal voor thuisbioscoop. Elk model is verkrijgbaar in verschillende afwerkingen, waaronder eiken, wit of zwart. Een nieuwe FS-600 S3 vloerstandaard is verkrijgbaar in zilver of zwart om het assortiment compleet te maken.
Bowers & Wilkins 603 S3

Bowers & Wilkins 603 S3

De Bowers & Wilkins 603 S3 is de grootste luidspreker in de 600-serie en is ideaal voor grotere kamers en thuisbioscopen. De Bowers & Wilkins 603 S3 combineert de nieuwe Titanium Dome™ tweeter met de nauwkeurigheid en transparantie van de befaamde Continuum™ cone FST™ middentoner. De Bowers & Wilkins 603 S3 introduceert een geheel nieuwe Titanium Dome tweeter, die uitzonderlijke resolutie en inzicht combineert met een soepele, verfijnde hoogfrequente weergave. Het resultaat? Een nauwkeurig en meeslepend inzicht in je favoriete muziek.

Bowers & Wilkins 606 S3

Bowers & Wilkins 606 S3

De Bowers & Wilkins 606 S3 luidsprekers zijn een uitstekende keuze voor muziekliefhebbers die op zoek zijn naar een combinatie van formaat en prestaties. Deze stand-mount luidsprekers combineren de gloednieuwe Titanium Dome™ tweeter met de krachtige nauwkeurigheid en transparantie van de befaamde Continuum™ bass/midrange conus.

Bowers & Wilkins 607 S3

Bowers & Wilkins 607 S3

De Bowers & Wilkins 607 S3 luidsprekers zijn een uitstekende keuze voor muziekliefhebbers. Deze boekenplank luidsprekers combineren de gloednieuwe Titanium Dome™ tweeter met de nauwkeurigheid en transparantie van de befaamde Continuum™ bass/midrange conus.

Bowers & Wilkins HTM6 S3

Bowers & Wilkins HTM6 S3

De Bowers & Wilkins HTM6 S3 is een speciaal ontworpen, hoogwaardige center-kanaal luidspreker die de gloednieuwe 25mm Titanium Dome™-tweeter combineert met twee 130mm Continuum™-conussen voor het laag en midden. Deze luidspreker is klein genoeg om in handige ruimtes in uw huis te passen, maar krachtig genoeg om samen te werken met de vloerstaande Bowers & Wilkins 603 S3.

Geheel nieuwe Titanium Dome Tweeter

Geheel nieuwe Titanium Dome Tweeter

Bowers & Wilkins ontwikkelt en produceert alle belangrijke luidsprekercomponenten in eigen huis en integreert deze innovatieve technologieën in de loop van de tijd. Deze aanpak wordt voortgezet bij de nieuwe S3-modellen uit de 600-serie, die allemaal uitgebreide wijzigingen hebben ondergaan in elk aspect van hun akoestische prestaties. Veel van de nieuwe componenten zijn afgeleid van de 700-serie S3 en zijn gemonteerd in een opnieuw ontworpen en verbeterde kastconstructie.

De belangrijkste introductie van de nieuwe 600-serie S3 is een geheel nieuwe tweeterdometechnologie, de Titanium Dome. De nieuwe tweeter bestaat uit twee delen, met een zeer dunne, lichte maar stijve hoofdkoepel van 25 micron, ondersteund door een tweede titaniumring van 30 micron. Dit nieuwe ontwerp is gehuisvest in een aanzienlijk langwerpig buislaadsysteem, geïnspireerd op het ontwerp dat onlangs werd geïntroduceerd in de nieuwe 700-serie S3. Het langere buislaadsysteem vermindert de resonantiefrequentie achter de koepel en leidt tot een meer open geluid dat minder wordt beïnvloed door de kast waarin de koepel is ondergebracht.

Gerelateerde producten
Bowers & Wilkins 607 S3Luidspreker
€ 299,00
Bowers & Wilkins 606 S3Luidspreker
€ 499,00
Bowers & Wilkins 603 S3Luidspreker
€ 1149,00
Bowers & Wilkins HTM6 S3Center Speaker
€ 565,00
Bowers & Wilkins FS-600 S3Luidspreker Standaard
€ 299,00
Meer nieuwsberichten
Introductie van de Triangle Capella

Introductie van de Triangle Capella

De Triangle Capella is een alles-in-één systeem met ongelooflijke prestaties, dat elke muziek reproduceert met een enorme energie en verfijnde finesse.

Meer informatie
Introductie van de Sennheiser HD 620S

Introductie van de Sennheiser HD 620S

Maak kennis met de nieuwe Sennheiser HD 620S, een gesloten hoofdtelefoon die open klinkt.

Meer informatie
Terug naar boven.