Naar de inhoud springen. Terug naar Home
Eerst luisteren voordat u beslist?
Eversolo DMP-A6 & DMP-A8

Eversolo DMP-A6 & DMP-A8

Eversolo digitale media players, streamers die een geheel eigen pad bewandelen. Eversolo, een merk dat de wereld van streaming en audioapparatuur op een eigenzinnige manier betreedt. Met producten zoals de DMP-A6 en DMP-A8 heeft Eversolo indruk gemaakt op de hifi-scene. De DMP-A6, is een regelrechte hit met uitstekende streamingmogelijkheden en geluidskwaliteit. De DMP-A6 Master Edition bouwt voort op dit succes, met een focus op geluidskwaliteit en een solide aluminiumlegering chassis. En dan hebben we de DMP-A8, een stap omhoog met nieuwe DAC’s en een analoge voorversterker.
Eversolo DMP-A6

Eversolo DMP-A6

Ontdek de veelzijdige Eversolo DMP-A6! Deze netwerkspeler, DAC en NAS in één biedt tal van mogelijkheden voor streamingdiensten zoals Spotify Connect, Tidal Connect, Qobuz, Highresaudio, Amazon Music, Deezer en Apple Music. Met zijn solide aluminium behuizing, quad-core ARM Cortex-A55 processor en 6-inch kleurentouchscreen is de DMP-A6 een waar audiojuweeltje.

Eversolo DMP-A6 Master Edition

Eversolo DMP-A6 Master Edition

Ontdek de veelzijdige Eversolo DMP-A6 Master Edition! Deze complete netwerkspeler combineert een netwerkspeler, DAC en eventuele NAS in één. Je hebt zelfs de mogelijkheid om de Eversolo uit te breiden met interne opslag. Voor streamingsdiensten zijn er tal van mogelijkheden, waaronder Spotify Connect, Tidal Connect, Qobuz, Highresaudio, Amazon Music, Deezer en Apple Music. De bediening vindt plaats via een app of het touchscreen aan de voorzijde. De compacte behuizing en vele mogelijkheden maken de Eversolo DMP-A6 Master Edition een prettig product om muziek vanaf te streamen.

Eversolo DMP-A8

Eversolo DMP-A8

Ontdek de ultieme audiohub: de Eversolo DMP-A8! Deze alles-in-één streamer gaat verder dan zijn voorganger, de Eversolo DMP-A6, door een scala aan nieuwe functies te introduceren. Van lokale bestandsweergave tot toegang tot muziekbibliotheken van netwerkapparaten en je favoriete streaming-apps. De DMP-A8 is gebouwd met een CNC-gefreesde aluminium behuizing en beschikt over een 6-inch (15 cm) LCD-touchscreen display waarmee je audio kunt bedienen, bronnen kunt selecteren en zelfs gepersonaliseerde dynamische VU-meters en spectrums kunt bekijken.

Gerelateerde producten
Eversolo DMP-A8Netwerkspeler
€ 1979,00
Eversolo DMP-A6 Master EditionNetwerkspeler
€ 1299,00
Eversolo DMP-A6Netwerkspeler
€ 859,00
Meer nieuwsberichten
David Beckham en Bowers & Wilkins

David Beckham en Bowers & Wilkins

David Beckham en Bowers & Wilkins zijn verbonden door een gedeelde toewijding aan excellentie en tijdloze elegantie.

Meer informatie
Introductie van de Triangle Capella

Introductie van de Triangle Capella

De Triangle Capella is een alles-in-één systeem met ongelooflijke prestaties, dat elke muziek reproduceert met een enorme energie en verfijnde finesse.

Meer informatie
Terug naar boven.