Naar de inhoud springen. Terug naar Home
Eerst luisteren voordat u beslist?
Triangle introduceert de Borea BR10

Triangle introduceert de Borea BR10

Maak kennis met de Triangle Borea BR10, het nieuwe vlaggenschip in het Borea-assortiment. Ontdek het best presterende model uit het Borea-assortiment met de nieuwe BR10. De Triangle Borea BR10 is een indrukwekkende vloerstaande luidspreker uit de Borea-serie. Deze luidspreker combineert elegant design met hoogwaardige audioprestaties.
Veelzijdig voor Hifi en Home-Cinema

Veelzijdig voor Hifi en Home-Cinema

De Triangle Borea BR10 levert een breed spectrum aan geluid, waardoor hij extreem veelzijdig in gebruik is. Met een hoge gevoeligheid van 92dB kan de Triangle Borea BR10 worden gecombineerd met de meeste versterkers op de markt, zelfs de krachtigste. Met uitzonderlijke prestaties bij lage frequenties en een hoog vermogen van 200W RMS zijn deze luidsprekers geschikt voor ruimtes groter dan 30 m².

8 inch drivers

8 inch drivers

In tegenstelling tot de rest van de luidsprekers in dit bereik, beschikt de Triangle Borea BR10 over een 8”-transducer voor lage frequenties. Het maakt gebruik van dezelfde basisprincipes als de andere 6” basdrivers, met een membraan van glasvezel gekoppeld aan een krachtige motor die geschikt is voor zijn volumebelasting.

Dubbele terminal

Dubbele terminal

Met bi-wiring kan de bekabeling worden aangepast aan de geleverde frequenties, terwijl met bi-amping elk register kan worden gevoed door een speciale versterker. Uiteraard is het mogelijk om bi-amping en bi-wiring te combineren.

Geoptimaliseerde cross-over

Geoptimaliseerde cross-over

De Triangle Borea BR10-luidspreker introduceert een nieuwe architectuur in het Borea-assortiment, met een afzonderlijk crossoversysteem dat verschillende bekabelings- en versterkingsopties biedt. De laagfrequente crossover-circuits zijn volledig geïsoleerd van de midden-hoge frequentie. Voor bi-wiring of bi-amping hoeven de jumpers eenvoudigweg te worden verwijderd.

Driver Vibration Absorption System

Driver Vibration Absorption System

De Triangle Borea BR10 vloerstaanders zijn voorzien van interne panelen van MDF en EVA-schuim die tegen de basdrivers zijn geplaatst, waardoor de basdriver/kasteenheid verstijft.

Dit innovatieve concept vermindert het trillingsgedrag van de luidspreker en absorbeert de trillingen die worden gegenereerd door de beweging van de basdrivers. De trillingen die worden gegenereerd door de ophanging van het membraan worden sterk gedempt, waarbij de laatste een lage resttrilling naar de kast overbrengt.

Gerelateerde producten
Triangle Borea BR10Luidspreker
€ 749,00
Triangle Borea BR07Luidspreker
€ 449,00
Triangle Borea BR09Luidspreker
€ 649,00
Triangle Borea BR08Luidspreker
€ 549,00
Triangle Borea BRC1Center Speaker
€ 275,00
Triangle Borea BRA1Surround Speaker
€ 399,00
Meer nieuwsberichten
Introductie van de Triangle Capella

Introductie van de Triangle Capella

De Triangle Capella is een alles-in-één systeem met ongelooflijke prestaties, dat elke muziek reproduceert met een enorme energie en verfijnde finesse.

Meer informatie
Introductie van de Sennheiser HD 620S

Introductie van de Sennheiser HD 620S

Maak kennis met de nieuwe Sennheiser HD 620S, een gesloten hoofdtelefoon die open klinkt.

Meer informatie
Terug naar boven.