Naar de inhoud springen. Terug naar Home

Triangle Borea Bra1

Surround Speaker

De Triangle Borea BRA1 luidsprekers zijn de ideale aanvulling voor uw thuisbioscoop, met zeer dynamisch geluid voor een uitzonderlijk meeslepende kijk- en luisterervaring... Verder lezen

€ 399,00 per paar en incl. BTW.

Webshop retour beschikbaar voor slechts € 329,00

 • Verwachte levertijd
  Black: 3-5 werkdagen
  White: 1-3 werkdagen
  Walnut: 1-3 werkdagen
  Light Oak: 1-3 werkdagen
 • Alleen bij ons 5 jaar garantie!
 • Gratis verzending.
 • 14 dagen lang gratis retourneren.
 • Wij zijn officieel Triangle dealer.
 • Onze klanten beoordelen ons met 4.8 van 5 (333 beoordelingen).

Specificaties van de Triangle Borea Bra1

Type luidspreker Tweewegs surround luidspreker 
Gevoeligheid

89 dB SPL (2.83 V/1m)

Aanbevolen vermogen 80W
Impedantie 4,5 Ohm / 8 Ohm
Afmetingen (H x B x D) 206 x 180 x 300mm
Gewicht 8,5 Kg
Kleur Wit, Zwart, Walnoot, Licht Eiken
Garantie 5 jaar
Download alle specificaties

Over de Triangle Borea Bra1

De Triangle Borea BRA1 luidsprekers zijn de ideale aanvulling voor uw thuisbioscoop, met zeer dynamisch geluid voor een uitzonderlijk meeslepende kijk- en luisterervaring.

De instelbare filtering maakt ze te gebruiken op verschillende manieren. Wanneer de Triangle Borea BRA1 bovenop de hoofdluidsprekers geplaatst worden, zijn ze naar boven gericht en zorgt het principe van geluidsgolfreflectie voor verticale 3D-effecten. Als de Triangle Borea BRA1 op de achter- en zijwanden worden geplaatst, met behulp van de speciale bevestigingssystemen, dan kunnen de geluidsgolven direct en nauwkeurig op de luisteraar worden gericht voor een horizontaal geluidseffect.

Met de Triangle Borea BRA1 is een krachtig thuisbioscoopsysteem te creëren van 3.1.2. tot 9.2.4. Ze zijn uitstekend te integreren met andere luidsprekers van de Triangle Borea serie en komen derhalve ook in dezelfde finishes, zwart, wit, walnoot en licht eiken.

Awards van de Triangle Borea Bra1

EISA Award

Reviews van de Triangle Borea Bra1

Heeft u ervaring met de Triangle Borea Bra1? Schrijf een review en help andere geïnteresseerden.

 • Michel Meerts

  Ik heb de Triangle Borea Bra 1 nu enkele maanden in mijn bezit en ik ben er zeer tevreden over. Op advies van Stassen heb ik deze boxen gekozen om van mijn Focal 936/926 set een Dolby Atmos installatie te maken. Focal en Triangle is een goede combinatie. Ze staan dus op de Focals en naar het plafond gericht. Het geluid is ten opzichte van de bestaande 5.1 opstelling sterk verbeterd; het klinkt veel voller. Het rondom geluid dat er al was wordt nu aangevuld met een hogere dimensie. Mijn beoordeling is gebaseerd op muziek, afgespeeld in de Dolby surround modus. Bij films is het effect nog veel meer merkbaar. Een helicopter vliegt bij wijze van spreken van hoog/links/achter door de kamer naar laag/rechts/voor. Geen gedoe met boxen hoog in de kamer bevestigen maar op de bestaande set plaatsen en dat voor nog geen 200 euro per box. Ze zijn bescheiden van formaat en zijn niet echt storend in het interieur. Een nadeel genoemd door mijn vrouw; de Focals kunnen nu niet meer als plantentafel gebruikt worden ;-)

Schrijf een review over de Triangle Borea Bra1

Heeft u ervaring met de Triangle Borea Bra1? Schrijf een review en help andere geïnteresseerden.

Gerelateerd aan de Triangle Borea Bra1
Triangle Borea Home Theater
Triangle Borea Home Theater
De Borea serie van Triangle is nu écht Home-Theater-Ready met de komst van de nieuwe Triangle Borea BRA1.

De Borea reeks van Triangle kenmerkt zich door strak elegant design, geïnspireerd door de Ez Esprit en tot de nok gevuld met akoestische innovaties. Sinds kort is er een nieuwe surround speaker aan de serie toegevoegd; de Triangle Borea BRA1. Door de toevoeging van de BRA1 wordt de Triangle Borea reeks een uitzonderlijk veelzijdige home cinema serie met de laatste surround sound technologie, en dezelfde vertrouwde sonische signatuur van Triangle. Alle Triangle Borea luidsprekers zijn voorzien van hoogwaardige componenten en fraaie afwerkingen, met keuze in zwart, wit, walnoot of eiken.

Meer informatie
Terug naar boven.