Naar de inhoud springen. Terug naar Home
Eerst luisteren voordat u beslist?
Subwoofer Show op 29 oktober

Subwoofer Show op 29 oktober

Bij Stassen Hifi staat 29 oktober in het teken van subwoofers. In 10 verschillende ruimtes worden subwoofers gedemonstreerd van de merken REL, SVS en JL Audio. Op deze dag zijn de vertegenwoordigers van REL (Henny, HNNY Benelux) en JL Audio (Stefan, Quartz AV) aanwezig om al uw vragen te beantwoorden. Demonstraties worden gehouden met meerdere modellen in verschillende prijsklassen. Op deze dag zijn er vele stereo-opstellingen, maar er is ook gedacht aan de home-cinema liefhebbers. Daarnaast besteden we aandacht aan de bekabeling, er zullen verschillende type subwooferkabels worden gedemonstreerd. Ervaar wat de meerwaarde is van een subwoofer en wat deze kan doen met het gehele klankbeeld.

Inschrijven voor deze show is vooraf niet nodig. U kunt zich tijdens de show wel inschrijven om kans te maken op een gratis subwoofer die zal worden verloot.

Nieuwsgierig?
U bent van harte welkom in ons Palazzo luisterkasteel op zaterdag 29 oktober van 10.00 tot 16.00 uur. De koffie en Limburgse vlaai staat voor u klaar.

Rel

Rel

Rel bouwt 's werelds beste sub-bass-systemen. Het is algemeen bekend dat Rel de speciale mix van de eigenschappen kwaliteit, weergaloze engineering en verbluffende prestaties in elke prijsklasse legt.

SVS

SVS

Bij SVS geloven ze dat audio-ervaringen van wereldklasse binnen ieders bereik moeten zijn. De luidsprekers, subwoofers en SoundPath-audioaccessoires weerleggen het idee dat een uitzonderlijke geluidskwaliteit belachelijk duur moet zijn.

JL Audio

JL Audio

JL Audio is een bedrijf gespecialiseerd in audio dat is opgericht in 1975. Het hoofdkantoor ligt in Miramar, Florida, USA. JL Audio ontwerpt en bouwt o.a. hoge kwaliteit subwoofers voor thuis en hebben meer dan 500 mensen in dienst. JL Audio wordt gepositioneerd als een van de beste subwoofer fabrikanten ter wereld.

Gerelateerde producten
SVS PB16-UltraSubwoofer
€ 3999,00
JL Audio Dominion D110Subwoofer
€ 1350,00
SVS 3000 MicroSubwoofer
€ 1149,00
Rel T/9xSubwoofer
€ 1499,00
Rel S/812Subwoofer
€ 3199,00 € 2879,00
Meer nieuwsberichten
Bowers & Wilkins introduceert de nieuwe 700 serie 3

Bowers & Wilkins introduceert de nieuwe 700 serie 3

De nieuwe Bowers & Wilkins 700 Serie wordt gekenmerkt door elegantie en prestaties. Bekijk hier alle informatie.

Meer informatie
EISA Awards 2022-2023

EISA Awards 2022-2023

Elk jaar worden op 15 augustus de EISA Awards bekend gemaakt. Deze awards bekronen de beste producten op het gebied van foto, video, Hi-fi en mobiele apparaten.

Meer informatie
Terug naar boven.