Naar de inhoud springen. Terug naar Home
Eerst luisteren voordat u beslist?
Focal Littora en Outdoor luidsprekers

Focal Littora en Outdoor luidsprekers

Maak kennis met Focal Littora serie en Focal outdoor luidsprekers. De Focal Littora serie zijn (maritieme) inbouwluidsprekers voor buitengebruik. De luidsprekers zijn klimaatbestendig en vullen je buitenruimte met subliem geluid, zoals Focal het zelf omschrijft: The Sound of the French Riviera. Daarnaast heeft Focal nog kant-en-klare buitenluidsprekers in de Outdoor serie aangekondigd. Deze luidsprekers zijn gemaakt voor buitenruimtes zoals je tuin of bij het zwembad.
Littora 1000 serie

Littora 1000 serie

De Littora 1000-producten zijn bedoeld voor jachten, constructies in een kustomgeving en elke vochtige ruimte zoals spa's en bieden de zuiverheid van Focal Sound op het land en op zee. Made in France, 1000 ICW8 en 1000 ICW10 integreren discreet in muren en plafonds. Aangevuld met de 1000 ICW SUB10-subwoofer vormen ze een installatie van hoge kwaliteit, zowel binnen als buiten.

Littora 200 serie

Littora 200 serie

De producten omvatten twee wand- en plafondluidsprekers die perfect geschikt zijn om te luisteren in maritieme (jacht) en vochtige (spa's, hamams, enz.) omgevingen, en drie buitenluidsprekers om geluid toe te voegen aan een tuin, een terras, een zwembad, enz. Veelzijdigheid , design en integratiegemak kenmerken Littora 200. De geïntegreerde luidsprekers kunnen discreet worden geïnstalleerd en de luidsprekers gaan op in hun omgeving dankzij hun nette en harmonieuze afwerking.

Voor alle weertypen

Voor alle weertypen

Littora-producten zijn ontworpen om lang mee te gaan en onderscheiden zich door hun onberispelijke levensduur en robuustheid. Hun Fiber IP- en Iris IP-membranen van Focal zijn IP-gecertificeerd, Ingress Protection, een norm van de International Electrotechnical Commission met betrekking tot de dichtheid van een product en de weerstand tegen het binnendringen van vaste lichamen en stof.

Focal Outdoor serie

Focal Outdoor serie

Op het dek van een jacht, in een spa, een tuin, op een terras of bij het zwembad: breng hoogwaardige geluidskwaliteit naar uw buitenruimtes met luidsprekers die zowel weerbestendig, krachtig, discreet en even hard zijn. De Focal OD SAT 5 en Focal OD SUB 12 zijn luidsprekers die je buiten kunt integreren.

Focal OD STONE 8

Focal OD STONE 8

De ideale luidspreker om onopvallend te plaatsen in je buitenruimte zoals tuin of bij het zwembad.

Met zijn verfijnde design en afwerkingen die zuiverheid en elegantie combineren, is de Focal OD Stone 8 luidspreker het perfecte model om te genieten van het Focal-geluid in je buitenruimtes (tuinen, terrassen en zwembaden). IP55-gecertificeerd en anti-UV-behandeling, bestand tegen slecht weer en extreme klimaten.

Gerelateerde producten
Focal OD STONE 8Luidspreker
€ 599,00
Focal OD SAT 5Luidspreker
€ 499,00
Focal Littora 200 ICW6Inbouw Luidspreker
€ 429,00
Focal Littora 1000 ICW SUB10Inbouw Luidspreker
€ 1149,00
Focal Littora 1000 ICW10Inbouw Luidspreker
€ 1399,00
Focal Littora 1000 ICW8Inbouw Luidspreker
€ 1299,00
Meer nieuwsberichten
Marantz introduceert de Cinema 30

Marantz introduceert de Cinema 30

Marantz introduceert met trots het nieuwe referentieontwerp voor de Cinema-serie hoogwaardige home cinema AVR's - de Cinema 30.

Meer informatie
Focal Aria Evo X

Focal Aria Evo X

Maak kennis met de Focal Aria Evo X serie luidsprekers.

Meer informatie
Terug naar boven.