Whatsapp
Whatsapp
Bel mij terug
Bel mij terug
Contact
Contact
 
image description

NAD Digital Series

NAD introduceert een nieuwe serie hifi apparaten in een wel heel bijzonder jasje. De NAD D-serie bestaat uit een aantal producten die gebaseerd zijn op de NAD Direct Digital technologie uit de Masters Serie maar in een zeer compact design.

De NAD D 1050 USB DAC is een met USB uitgeruste D/A-omzetter. Deze USB aansluiting heeft zelfs de mogelijkheid de hoogwaardige klok van de NAD D 1050 USB DAC te gebruiken om het uitgangssignaal van het aangesloten apparaat te beïnvloeden. Op deze manier wordt jitter tot een minimum beperkt.

De NAD D 3020 is een ultra compacte stereo-versterker met een uitgebreid scala aan aansluitingen. Digitaal optisch en coaxiaal, USB en analoog kunnen diverse bronnen aangesloten worden. Zelfs muziek van een mobiel apparaat zoals een smartphone of tablet kan via Bluetooth naar de NAD D 3020 gestreamd worden. De digitale versterkers van de NAD D 3020 leveren met 30 Watt per kanaal voldoende vermogen om hifi luidsprekers aan te kunnen sturen.

Er zijn maar weinig audioproducten zo veelzijdig als de NAD D 7050 maar geen in zo'n klein formaat, het is werkelijk een compacte alleskunner. De NAD D 7050 biedt 2 x 50 Watt versterking voor al uw digitale bronnen. De versterker kan aangestuurd worden via digitale optische en coaxiale aansluitingen maar biedt ook een aantal streaming opties.

Alle producten uit de NAD Digital Series

Over NAD

Bekijk alle NAD productenNAD staat voor New Acoustic Dimension: het merk dat al meer dan 30 jaar boven aan het verlanglijstje staat van de muziek- en video-liefhebbers die hogere eisen aan de componenten van hun hifi installatie stellen. Waarom zij uitgerekend voor NAD kiezen? Omdat NAD Hifi speciaal voor hen ontwikkeld werd door andere muziekliefhebbers. En omdat de AV-apparatuur voor film- en tv-fans ontworpen werd door mensen, die daar ook van bezeten zijn.

Bekijk alle NAD producten