Whatsapp
Whatsapp
Bel mij terug
Bel mij terug
Contact
Contact
 

Kef Q-serie

Een van de genoegens van het leven is om de intensiteit van een uitstekende opname in uw eigen ruimte te ervaren. Q-speakers van KEF brengen u dat plezier in een natuurlijke, hoge resolutie weergave

l sinds haar introductie in 1991, heeft de meervoudig bekroonde Q-serie, met een uitstekende geluidskwaliteit en innovatief design, altijd vele muziekliefhebbers en audiofielen kunnen bekoren. Met de 8e versie brengt de Q-serie een nog hogere resolutie met meer diepte en helderheid.

“Sit-anywhere” Uni-Q weergave

De KEF Uni-Q driver plaatst de tweeter in het akoestische hart van de bas/midrange conus, waardoor het akoestische ideaal van een enkele punt bron dichterbij komt dan ooit. Uni-Q levert een gedetailleerder, nauwkeuriger en mooi geïntegreerde driedimensionale geluidsafbeelding, die gelijkmatiger door de kamer verspreid wordt dan met een conventionele luidspreker mogelijk is.

Optimaliseren van de tweeter

Met de aan de achterzijde van de tweeter geplaatste buis wordt de achterwaartse afstraling vanaf de dome gereduceerd. Daarmee wordt weergave van de lagere treble dramatisch verbeterd en een nieuwe inductor met lage vervorming op het crossover zorgt voor een schonere laagweergave.

Een vermelding omtrent de laagweergave

De Q-serie reproduceert de subtiliteit van krachtige instrumenten. De LF drivers hebben nu een grotere roll surround, samen met een nieuwe ophanging om een nog schoner laag te produceren bij hoge volumes.
Een aangepaste structuur van de conus verbetert de weergave van het middengebied en de doorontwikkelde Auxiliary Bass Radiator (ABR) biedt, met een nieuwe ophanging en bevestiging, een nog betere gecontroleerde en indrukwekkende laagweergave.

Een rapsodie in ebony and ivory

De afwerking van de Q-serie laat een naadloze, slanke behuizing zien. Q-luidsprekers zijn verkrijgbaar in een fraaie satijnglans afwerking in zwart of wit met de drivers afgewerkt in een daarop aanpassende kleurstelling.

Q serie

Kef Q-serie
Kef Q-serie
Kef Q-serie
Kef Q-serie
KEF Q950

KEF Q950

De Kef Q950 is het vlaggenschip van de Kef Q serie. Met de Kef Uni-Q driver array, 200mm long-throw basdriver en bijpassende ABR's brengt de Kef Q950 hoge resolutie geluid met uitzonderlijke diepte en exceptionele helderheid.

KEF Q750

KEF Q750

De Kef Q750 is de middelgrote vloerstaande luidspreker uit de Kef Q serie. Met de Kef Uni-Q driver array, indrukwekkende 165mm aluminium basdriver en twee bijpassende ABR's levert de Kef Q750 werkelijk verbazingwekkende sonische prestaties.

KEF Q550

KEF Q550

De Kef Q550 is de kleinste vloerstaande luidspreker uit de Kef Q serie. Met een combinatie van Kef's Uni-Q driver array en woofers met verbeterde ABR (Auxiliary Bass Radiator) wordt met de Kef Q550 een zeer indrukwekkende, audiofiele prestatie geleverd.

KEF Q350

KEF Q350

Aan het hart van de Kef Q serie ligt de Uni-Q Driver array, met de tweeter in het akoestisch midden wordt een éénpuntsbron gecreëerd voor een gedetailleerd en accuraat driedimensioneel geluidsveld. De Kef Q350 boekenplankluidspreker levert prachtige prestaties in een beperkt formaat.

KEF Q150

KEF Q150

De opmerkelijke Q serie boekenplankluidsprekers excelleren waar de ruimte beperkt is. De compacte Kef Q150 heeft de kenmerkende KEF Uni-Q driver array met CFD poort. De KEF Q150 levert gedetailleerd natuurgetrouw geluid met hoge helderheid en strakke bas.

KEF Q650c

KEF Q650c

Als essentieel onderdeel van een thuisbioscoop-opstelling is de Kef Q650c center speaker ontworpen om de intentie van de regisseur accuraat over te brengen. De Kef Uni-Q driver en nieuwe crossover brengt de actie de ruimte binnen en geeft stemgeluid met hoge precisie weer.