Whatsapp
Whatsapp
Bel mij terug
Bel mij terug
Contact
Contact
 

Kef Ci Serie, hoogwaardige inbouwspeakers

De nieuwe KEF Ci-serie is uitgerust met geavanceerde technieken voor een onovertroffen akoestische prestatie, uiterlijk en installatiegemak. Naast het innovatieve ontwerp, dat is toegespitst op de praktische eisen van een installateur, heeft KEF weer een nieuwe standaard voor inbouwspeakers: een custom te installeren luidsprekersysteem met de akoestische prestatie van vrijstaande luidsprekers van audiofiele kwaliteit.

Extreme thuisbioscoop van KEF

Met zijn unieke ontwerp en innovaties zoals Soundlight en gemotoriseerde plafondsprekers en cosmetische hoogstandjes zoals de ultradunne beuzel (UTB) loopt KEF voorop als het gaat om custum installatie van luidsprekers. Net als bij eerdere modellen uit de Ci-serie zijn ook deze luidsprekers uitgerust met geavanceerde technieken voor een onovertroffen akoestische prestatie, uiterlijk en installatiegemak.

Naast een innovatief ontwerp dat is toegespitst op de praktische eisen van een installateur, zet onze laatste suite van de Q- en Reference- Ci-thuisbiocoopspeakers weer een nieuwe standaard: een custos te installeren speakersysteem met de akoestische prestatie van vrijstaande speakers van audiofiele kwaliteit.

Gebruikmakend van de nieuwe KEF-technologie, beschikt ook dit nieuwe thuisbioscoopsysteem over de al vaak in de prijzen gevallen Uni-Q drijver array, die is afgeleid van de KEF Blade-luidsprekers. In een eigen behuizing en geoptimaliseerd voor de best mogelijke akoestische prestatie, combineert de Uni-Q een wijdtes dispersie met een uitzonderlijke precieze, snelle en heldere midrange respons. Ook de dynamische- en vermogenseigenschappen zijn uitmuntend. Een perfecte oplossing voor toepassingen waar ruimte schaars is, maar prestatie allerminst.

Kef Ci Serie, hoogwaardige inbouwspeakers

Verbluffend helder en adembenemend realistisch

Verbluffend helder en adembenemend realistisch

Voor muziek of film moet uw installatie probleemloos het precieze driedimensionale geluid weergeven dat u van de beste conventionele luidsprekers mag verwachten. Verbluffend helder en adembenemend realistisch. Dit is precies wat de KEF Ci-reeks biedt.

Plafond-inbouwspeaker

Plafond-inbouwspeaker

De KEF Ci200RR is een volgens de THX ULTRA2 normen gecertificeerde plafond-inbouwluidspreker. De prestatie voldoet aan wat je van een thuisbioscoopsysteem mag verwachten. De dispersie is zo wijds en gelijkmatig dat iedereen in de kamer van hetzelfde precies gedefinieerde geluidsbeeld geniet.

Muur-Inbouwspeakers

Muur-Inbouwspeakers

De KEF Ci4100QL (niet THX ULTRA 2 gecertificeerd), KEF Ci3160RL en KEF Ci5160RL zijn volledig nieuwe, hoge, rechthoekige muur inbouwspeakers voor de serieuze muziek- en thuisbioscooptoepassingen. Zowel de KEF Ci3160RL en KEF Ci5160RL zijn THX Ultra 2 gecertificeerd. Deze twee zijn ingebouwd in een stijf aluminium frame (standaard geleverd met metalen grill, maar optioneel is ook een witte of zwarte grill verkrijgbaar) om een uitzonderlijke muziek- en filmoutput te kunnen bieden.

Inbouw-Subwoofers

Inbouw-Subwoofers

De inbouw subwoofers de KEF Ci4100QLb en KEF Ci3160RLb vullen het geheel akoestisch perfect aan. Deze subwoofers dienen aangestuurd te worden door de KASA500 2x 250WPC DSP-gestuurde subwooferversterker. Met twee luidspreker- en lijningangen, en een pass-through die kan worden ingesteld als een full range of high pass-output, is deze formidabele versterker speciaal voor dit doel gemaakt: een ongelimiteerde flexibiliteit voor verbindings- en integratiemogelijkheden.