Whatsapp
Whatsapp
Bel mij terug
Bel mij terug
Contact
Contact
 

Sennheiser HD800S ANNIVERSARY EDITION

Referentiegeluid met een exclusieve matgouden kleurstelling. De Sennheiser HD 800 S Anniversary Edition is een hoofdtelefoon in een beperkte oplage om ruim 75 jaar geluidsexpertise en innovatie van Sennheiser te vieren. De Anniversary Edition beschikt niet alleen over de befaamde natuurlijke topkwaliteit van de audiofiele referentiehoofdtelefoon HD 800 S, maar heeft ook een exclusieve matgouden kleurstelling. Deze gelimiteerde, genummerde editie is ontworpen voor Sennheiser-fans die net dat exclusieve beetje meer willen.

Frequentieresponsgrafiek en lasergravering maken elke hoofdtelefoon uniek. Elke HD 800 S Anniversary Edition

Lees verder

wordt rechtstreeks door onze afdeling Kwaliteitsevaluatie geleverd met een frequentieresponscertificaat dat specifiek is voor elke hoofdtelefoon. De beperkte oplage van slechts 750 stuks wereldwijd en het gegraveerde serienummer in de hoofdband maken van deze hoofdtelefoon een echt uniek collector’s item.

Legendarische Ring Radiator-transducer voor fenomenaal geluid. Het transducersysteem van de HD 800 S, de Ring Radiator, is volledig nieuw door Sennheiser ontworpen en wordt sindsdien al meer dan tien jaar lang verder verfijnd. Net als de high-definition open hoofdtelefoon HD 800 S wordt ook de Anniversary Edition in Duitsland met de hand geassembleerd. Onze audiospecialisten stemmen de transducersystemen links en rechts perfect op elkaar af om de optimale balans te garanderen en een ongeëvenaarde luisterervaring te creëren.

1599,-per stuk

Alle vermelde prijzen zijn per stuk en inclusief 21% BTW, tenzij anders vermeld.

Specificaties van de Sennheiser HD800S ANNIVERSARY EDITION

Type product
Hoofdtelefoon
Soort
Dynamisch Open
Impendantie
300 Ohm
Frequentiebereik
4 – 51.000 Hz (-10 dB)
Kleur
Goud
Overige
Beperkt tot 750 stuks
Garantie
5 Jaar

Video van de Sennheiser HD800S ANNIVERSARY EDITION

Alle vermelde prijzen zijn per stuk en inclusief 21% BTW, tenzij anders vermeld.