Naar de inhoud springen. Terug naar Home

Grado SR325x

Hoofdtelefoon

De Grado SR325x is een van de top-rated handgemaakte hoofdtelefoons van het Amerikaanse Grado. De hoofdtelefoon is uiterst gedetailleerd, met hoge toonbalans, dynamiek en... Verder lezen

€ 399,00 per stuk en incl. BTW.
  • Verwachte levertijd
    Metaal: 8-12 werkdagen
  • 2 jaar garantie
  • Gratis verzending.
  • 14 dagen lang gratis retourneren.
  • Wij zijn officieel Grado dealer.
  • Onze klanten beoordelen ons met 4.8 van 5 (333 beoordelingen).

Specificaties van de Grado SR325x

Type product Open hoofdtelefoon
Materiaal Geborsteld metaal met lederen hoofdband
Kleur Metaal
Garantie 2 jaar

Over de Grado SR325x

De Grado SR325x is een van de top-rated handgemaakte hoofdtelefoons van het Amerikaanse Grado. De hoofdtelefoon is uiterst gedetailleerd, met hoge toonbalans, dynamiek en realisme. De vierde generatie Grado-drivers is speciaal afgestemd op de Grado SR325x en heeft een zeer krachtig magnetisch circuit en een spreekspoel met verminderde effectieve massa.

De componenten zijn opnieuw ontworpen voor de 44 millimeter drivers wat efficiëntie verbetert en vervorming verminderd. De Grado SR325x heeft een koperen 8-aderige kabel, een lederen hoofdband en geborsteld aluminium behuizing met zeer comfortabele F Cushion oorkussens.

Reviews van de Grado SR325x

Heeft u ervaring met de Grado SR325x? Schrijf een review en help andere geïnteresseerden.

Schrijf een review over de Grado SR325x

Heeft u ervaring met de Grado SR325x? Schrijf een review en help andere geïnteresseerden.

Gerelateerd aan de Grado SR325x
Grado handgemaakte hoofdtelefoons
Grado handgemaakte hoofdtelefoons
Al drie generaties lang worden in een bescheiden werkplaats in Brooklyn, New York hoofdtelefoons gemaakt uit hout en metaal, volledig met de hand en wonderbaarlijk in sonische reproductie. Wired.com noemt ze de beste hoofdtelefoons ter wereld.

Hoofdtelefoons van Grado zijn opgedeeld in de series Prestige, Reference, Statement en Professional. Elk van de series heeft zijn eigen bijzonderheden, zo zijn de prestige hoofdtelefoons naar voorbeeld van de oorspronkelijke eerst gebouwde metalen hoofdtelefoons van Grado, en zijn de Reference-producten de eerste waar de unieke soundscape van verschillende hoogwaardige houtsoorten gebruikt wordt. Alle hoofdtelefoons van Grado zijn voorzien van in eigen huis ontworpen X Drivers en comfortabele lederen hoofdbanden.

Meer informatie
Terug naar boven.