Whatsapp
Whatsapp
Bel mij terug
Bel mij terug
Contact
Contact
 

Dali IO-6

Veel luidsprekerfabrikanten zijn gediversifieerd in koptelefoons, maar geen enkele heeft dat zo spectaculair gedaan als de Deense fabrikant DALI. De IO-6 is niet alleen een draadloos ontwerp, hij bevat ook uitstekende actieve ruisonderdrukking, wat aan het gesloten ontwerp drie annuleringsmodi toevoegt.

Alsof dat nog niet genoeg is, voegt het vervolgens de beste batterijduur in zijn klasse toe, zodat u langer kunt luisteren - tot wel 30 uur tussen oplaadbeurten. Voeg daar een buitengewoon krachtig maar toch open en informatief geluid aan toe en je hebt niets minder dan een sensationeel debuut.

Dali geluid

Lees verder

>DALI IO is ontworpen en ontwikkeld in Denemarken - gebouwd op maatwerkoplossingen van DALI. De toonaangevende, op maat gemaakte papiervezelconus van 50 mm van de IO zorgt voor het meest natuurlijke, transparante en authentieke DALI-geluid. Met lage vervorming en kleuring. Muziek precies zo reproduceren zoals de artiest het bedoeld heeft.

De DALI IO-oorkussens zijn gemaakt van traagschuim dat zich naar het hoofd vormt voor maximaal comfort en pasvorm - voor de best mogelijke afdichting. De kussens zijn bedekt met zacht synthetisch leer, gekozen vanwege zowel comfort als duurzaamheid, en getest om te voldoen aan de dagelijkse uitdagingen.

NOISE CANCELLATION

De DALI IO-6 is een gesloten hoofdtelefoon die ontworpen is om van nature al een hoge passieve geluidsisolatie te bieden (PNI - Passive Noise Isolation). Storende geluiden met een lage frequentie kunnen echter niet passief worden tegengehouden, en daarom wordt in de DALI IO-6 de allernieuwste ANC (Active Noise Cancellation) technologie toegepast om achtergrondgeluiden te verwijderen.

De DALI IO-6 biedt drie verschillende ANC standen waarmee je kunt kiezen hoeveel geluid van buiten je wil tegenhouden: ANC ON, ANC OFF en Transparency Mode.

399,-per stuk

Alle vermelde prijzen zijn per stuk en inclusief 21% BTW, tenzij anders vermeld.

Specificaties van de Dali IO-6

Type product
Gesloten over-ear bluetooth hoofdtelefoon
Geschikt voor
Bluetooth 5.0, AAC, aptX, aptX HD - 3,5mm mini jack, USB-C
Maximale belasting
100 spl (dB)
Gewicht
325 Gram
Materiaal
50 mm ‘free edge’ conus van papiervezel
Kleur
Iron Black, Caramel White
Overige
Noise Cancellation
Garantie
5 Jaar

Video van de Dali IO-6

Onderscheidingen van de Dali IO-6

  • EISA Award

Alle vermelde prijzen zijn per stuk en inclusief 21% BTW, tenzij anders vermeld.