Naar de inhoud springen. Terug naar Home

Grado GS1000e

Hoofdtelefoon

De Grado GS1000e hoofdtelefoon is handgemaakt in Brooklyn New York. De behuizing is gemaakt van uitgeharde mahoniehout, dat naast esthetische aanblik ook zorgt voor sonis... Verder lezen

€ 1199,00 per stuk en incl. BTW.
  • Levertijd
    Mahonie: 5-8 werkdagen
  • 2 jaar garantie
  • Gratis verzending.
  • 14 dagen lang gratis* retourneren.
  • Wij zijn officieel Grado dealer.
  • Onze klanten beoordelen ons met 4.8 van 5 (436 beoordelingen).

Specificaties van de Grado GS1000e

Type product Open hoofdtelefoon
Materiaal Mahoniehout en lederen hoofdband
Kleur Mahoniehout
Garantie 2 jaar

Over de Grado GS1000e

De Grado GS1000e hoofdtelefoon is handgemaakt in Brooklyn New York. De behuizing is gemaakt van uitgeharde mahoniehout, dat naast esthetische aanblik ook zorgt voor sonische consistentie. De Grado GS1000e gebruikt 50 millimeter dynamische transducers met 12-aderige kabels. De hoofdtelefoon is enorm stabiel en volledig in controle binnen het hele frequentiespectrum.

De grote oorkussens sluiten om de oren, creëren hiermee een grotere ruimte voor een groter geluidsbeeld, en zijn ontworpen om urenlang perfect comfortabel te blijven. Met de Grado GS1000e behoudt geluid zijn puurste vorm, met warme harmonische kleuren, rijke dynamiek en uitstekende vocalen.

Reviews van de Grado GS1000e

Heeft u ervaring met de Grado GS1000e? Schrijf een review en help andere geïnteresseerden.

Schrijf een review over de Grado GS1000e

Heeft u ervaring met de Grado GS1000e? Schrijf een review en help andere geïnteresseerden.

Gerelateerd aan de Grado GS1000e
Sonoro Maestro
€ 1499,00
Grado handgemaakte hoofdtelefoons
Grado handgemaakte hoofdtelefoons
Al drie generaties lang worden in een bescheiden werkplaats in Brooklyn, New York hoofdtelefoons gemaakt uit hout en metaal, volledig met de hand en wonderbaarlijk in sonische reproductie. Wired.com noemt ze de beste hoofdtelefoons ter wereld.

Hoofdtelefoons van Grado zijn opgedeeld in de series Prestige, Reference, Statement en Professional. Elk van de series heeft zijn eigen bijzonderheden, zo zijn de prestige hoofdtelefoons naar voorbeeld van de oorspronkelijke eerst gebouwde metalen hoofdtelefoons van Grado, en zijn de Reference-producten de eerste waar de unieke soundscape van verschillende hoogwaardige houtsoorten gebruikt wordt. Alle hoofdtelefoons van Grado zijn voorzien van in eigen huis ontworpen X Drivers en comfortabele lederen hoofdbanden.

Meer informatie
Terug naar boven.