Naar de inhoud springen. Terug naar Home

Grado Hemp Limited Edition

Hoofdtelefoon

Een hoofdtelefoon van Hennep, de eerste in zijn soort, The Hemp Headphone. Een briljant, warm en nauwkeurig geluid in een Limited Edition Grado.In een eindeloze streven o... Verder lezen

€ 549,00 per stuk en incl. BTW.
  • Levertijd
    Hemp: 3-5 werkdagen
  • 2 jaar garantie
  • Gratis verzending.
  • 14 dagen lang gratis* retourneren.
  • Wij zijn officieel Grado dealer.
  • Onze klanten beoordelen ons met 4.8 van 5 (436 beoordelingen).

Specificaties van de Grado Hemp Limited Edition

Type product Open Air hoofdtelefoon
Geschikt voor Thuis en onderweg
Frequency Response 13hz-28kHz
Normal Impedance 38 Ohms
Materiaal Hennep / Esdoorn 
SPL 1mW 98
Overige Hand gemaakt in Brooklyn, helemaal compleet met de signaturen Grado-sound.
Garantie 5 Jaar

Over de Grado Hemp Limited Edition

Een hoofdtelefoon van Hennep, de eerste in zijn soort, The Hemp Headphone. Een briljant, warm en nauwkeurig geluid in een Limited Edition Grado.

In een eindeloze streven om te experimenteren met alle soorten hout en materialen, had Grado de mogelijkheid om met hennep te bouwen. Ze wisten niet zeker hoe deze hemphones zouden klinken, maar tot ieders verbazing werd het al snel een favoriet die binnen Grado werd doorgegeven. Kort door de bocht, dit is een van de best klinkende Limited Editions die ze hebben gemaakt.

De sterk gecomprimeerde hennep zorgt voor een dempend effect tussen hun vezels. Dit produceert een voller geluid, bestaande uit een merkbaar laag en een boveneinde dat vloeiend tot aan zijn limieten doorloopt. Ze hebben esdoorn in de behuizing ingebouwd om het geluid te helpen balanceren en de sonische eigenschappen te laten horen.

De Grado-units die in de hennepbehuizingen zijn ingebouwd, moesten specifiek worden afgestemd op een materiaal waarmee ze nog nooit eerder hebben gewerkt. De combinatie met esdoorn gaf wat vooruitziendheid, maar alleen met vallen en opstaan ??konden ze de luidsprekers laten klinken zoals ze wilden, en het potentieel van de hennep naar boven halen.

Elke Grado Hemp wordt met de hand gemaakt door in Brooklyn. Fijn voor elk muziekgenre, hennep en esdoorn werken voor het eerst samen om een ??nieuw niveau van levendigheid aan de Limited Editions te brengen.Grado is in 1953 begonnen met bouwen op een keukentafel en elke ervaring sindsdien heeft geleid tot de creatie van The Hemp Headphone.

Reviews van de Grado Hemp Limited Edition

Heeft u ervaring met de Grado Hemp Limited Edition? Schrijf een review en help andere geïnteresseerden.

Schrijf een review over de Grado Hemp Limited Edition

Heeft u ervaring met de Grado Hemp Limited Edition? Schrijf een review en help andere geïnteresseerden.

Grado handgemaakte hoofdtelefoons
Grado handgemaakte hoofdtelefoons
Al drie generaties lang worden in een bescheiden werkplaats in Brooklyn, New York hoofdtelefoons gemaakt uit hout en metaal, volledig met de hand en wonderbaarlijk in sonische reproductie. Wired.com noemt ze de beste hoofdtelefoons ter wereld.

Hoofdtelefoons van Grado zijn opgedeeld in de series Prestige, Reference, Statement en Professional. Elk van de series heeft zijn eigen bijzonderheden, zo zijn de prestige hoofdtelefoons naar voorbeeld van de oorspronkelijke eerst gebouwde metalen hoofdtelefoons van Grado, en zijn de Reference-producten de eerste waar de unieke soundscape van verschillende hoogwaardige houtsoorten gebruikt wordt. Alle hoofdtelefoons van Grado zijn voorzien van in eigen huis ontworpen X Drivers en comfortabele lederen hoofdbanden.

Meer informatie
Terug naar boven.