Naar de inhoud springen. Terug naar Home

Sennheiser Momentum 4 Wireless

Hoofdtelefoon

De Sennheiser Momentum 4 Wireless legt de lat nu nog hoger met het beste geluid in zijn klasse, geavanceerde Adaptive Noise Cancellation en een uitzonderlijk comfort. Met... Verder lezen

€ 369,00 per stuk en incl. BTW.
  • Levertijd
    Zwart: 3-5 werkdagen
    Wit: 3-5 werkdagen
  • 2 jaar garantie
  • Gratis verzending.
  • 14 dagen lang gratis* retourneren.
  • Wij zijn officieel Sennheiser dealer.
  • Onze klanten beoordelen ons met 4.8 van 5 (436 beoordelingen).

Specificaties van de Sennheiser Momentum 4 Wireless

Type product Draadloze hoofdtelefoon
Kleur Zwart, wit 
Overige Batterijduur tot 60 uur 
Garantie 2 jaar 

Over de Sennheiser Momentum 4 Wireless

De Sennheiser Momentum 4 Wireless legt de lat nu nog hoger met het beste geluid in zijn klasse, geavanceerde Adaptive Noise Cancellation en een uitzonderlijk comfort. Met zijn slimme, intuïtieve functies die elke interactie beter maken en een voortreffelijke batterijduur van tot wel 60 uur staat niets een ongelooflijke luisterervaring voor de gebruikers nog in de weg.

De Sennheiser Momentum 4 Wireless levert de Signature Sound van Sennheiser die alles in zijn klasse overtreft – en laat u als nooit tevoren van uw muziek genieten. Dankzij een door audiofielen geïnspireerd akoestisch systeem dat aangedreven wordt door een 42mm-transducer biedt de Sennheiser Momentum 4 Wireless een briljante dynamiek, helderheid en muzikaliteit. Zijn Adaptive Noise Cancellation van de nieuwe generatie zorgt dat u ondergedompeld blijft terwijl u elk opwindend detail hoort, zelfs in lawaaierige omgevingen.

Omgekeerd, wanneer u met anderen moet praten of omgevingsgeluiden wilt horen zonder De Sennheiser Momentum 4 Wireless af te nemen, laat de veelzijdige Transparency Mode u met één druk op de knop geluiden van buitenaf horen via de hoofdtelefoon. En wilt u een echte ervaring op maat? De Sennheiser Smart Control-app maakt het makkelijk om het geluid aan te passen ​ met de ingebouwde equalizer, sound modes en de nieuwe Sound Personalization-functie. Die analyseert de luistervoorkeuren u en past de luisterervaring aan uw smaak aan.

Reviews van de Sennheiser Momentum 4 Wireless

Heeft u ervaring met de Sennheiser Momentum 4 Wireless? Schrijf een review en help andere geïnteresseerden.

Schrijf een review over de Sennheiser Momentum 4 Wireless

Heeft u ervaring met de Sennheiser Momentum 4 Wireless? Schrijf een review en help andere geïnteresseerden.

Gerelateerd aan de Sennheiser Momentum 4 Wireless
Dali IO-4
€ 299,00
Terug naar boven.