Whatsapp
Whatsapp
Bel mij terug
Bel mij terug
Contact
Contact
 

Denon AH-D7200

De AH-D7200 is Denons nieuwe referentie hoofdtelefoon. Hij kan voortborduren op meer dan 50 jaar ervaring met het ontwerp en de ontwikkeling van hoofdtelefoons. Gedurende meer dan vijf decennia heeft Denon gesleuteld aan hun expertise om perfect klinkende hoofdtelefoons zo comfortabel te maken dat u altijd wilt blijven luisteren.

De Denon AH-D7200 maakt gebruik van unieke FreeEdge-drivers van Japanse makelij; ze verzekeren precieze pulsbewegingen voor een uiterst nauwkeurig geluid met minimale vervorming. De drivers zijn gemonteerd op klankkasten in kunsthars die trillingen beperken. Deze zijn ingebouwd in zelfdempende behuizingen in

Lees verder

echt notenhout, bedoeld om het geluid warm en levendig te maken.

Een afneembare koperen kabel met een zuiverheid van 7N, in Japan vervaardigd volgens de exacte specificaties van Denon, verzekert de best mogelijke signaaltransmissie - hij is voorzien van een duurzame machine-cut metalen plug met een decoratieve koperen ring. De oorschelpen zijn bevestigd aan een hoofdband, afgewerkt in echt schapenleer, met ergonomisch gewelfde hangers in spuitgietaluminium; de  oorkussens van traagschuim zijn bedekt met een uiterst zacht kunstleder, speciaal ontwikkeld voor de Denon AH-D7200. Elk onderdeel van dit compromisloze design is gericht op geluidskwaliteit, comfort en een ultieme luisterervaring.

799,-per stuk

Alle vermelde prijzen zijn per stuk en inclusief 21% BTW, tenzij anders vermeld.

Denon AH-D7200

Demonstratiemodel van de Denon AH-D7200

Wij hebben nog een demonstratiemodel beschikbaar.
Neem contact op met onze hifi adviseurs om deze te bestellen.

€ 599,- Neem contact met ons op

Specificaties van de Denon AH-D7200

Type product
Dynamisch Gesloten Over Ear
Frequentiebereik
5-55000 Hz
Gevoeligheid
105dB
Impedantie
25 Ohm
Kleur
Walnoot
Overige
3 meter kabel
Garantie
2 jaar

7200

Video van de Denon AH-D7200

Alle vermelde prijzen zijn per stuk en inclusief 21% BTW, tenzij anders vermeld.