Naar de inhoud springen. Terug naar Home

Grado PS2000e

Hoofdtelefoon

De Grado PS2000e is de vlaggenschip hoofdtelefoon van het Amerikaanse Grado. De hybride behuizing van mahoniehout en verchroomd aluminium buitenkap wordt vergezeld door e... Verder lezen

€ 3495,00 per stuk en incl. BTW.

Vraag een offerte aan en laat u adviseren voordat u beslist.

  • Levertijd
    Chrome: Meer dan 12 werkdagen
  • 2 jaar garantie
  • Gratis verzending.
  • 14 dagen lang gratis* retourneren.
  • Wij zijn officieel Grado dealer.
  • Onze klanten beoordelen ons met 4.8 van 5 (435 beoordelingen).

Specificaties van de Grado PS2000e

Type product Open hoofdtelefoon
Materiaal Mahonie en esdoornhout met verchroomd aluminium en een lederen hoofdband
Kleur Chrome
Garantie 2 jaar

Over de Grado PS2000e

De Grado PS2000e is de vlaggenschip hoofdtelefoon van het Amerikaanse Grado. De hybride behuizing van mahoniehout en verchroomd aluminium buitenkap wordt vergezeld door een esdoornhouten binnenkamer met smoked-chrome afwerking, wat gezamenlijk zorgdraagt voor een ongeëvenaarde sound. Door het hout met metaallegering te bekleden worden vervormingen nog beter uitgesloten.

De Grado PS2000e kent een speciaal driverontwerp dat signaalkleuringen minimaliseert, en is voorzien in de hoogwaardigste componenten die voorhanden zijn. Met onder meer een spreekspoel en diafragmageometrie van hoge kwaliteit, plus een nieuw ontwikkelde voorkap en grill voor de driver die resulteert in minimale diffracties van het signaal dat door het diafragma wordt uitgezonden. De soundstage van de Grado PS2000e is immens en ruimtelijk, en voorziet in elk geluidsdetail.

Reviews van de Grado PS2000e

Heeft u ervaring met de Grado PS2000e? Schrijf een review en help andere geïnteresseerden.

Schrijf een review over de Grado PS2000e

Heeft u ervaring met de Grado PS2000e? Schrijf een review en help andere geïnteresseerden.

Gerelateerd aan de Grado PS2000e
Grado handgemaakte hoofdtelefoons
Grado handgemaakte hoofdtelefoons
Al drie generaties lang worden in een bescheiden werkplaats in Brooklyn, New York hoofdtelefoons gemaakt uit hout en metaal, volledig met de hand en wonderbaarlijk in sonische reproductie. Wired.com noemt ze de beste hoofdtelefoons ter wereld.

Hoofdtelefoons van Grado zijn opgedeeld in de series Prestige, Reference, Statement en Professional. Elk van de series heeft zijn eigen bijzonderheden, zo zijn de prestige hoofdtelefoons naar voorbeeld van de oorspronkelijke eerst gebouwde metalen hoofdtelefoons van Grado, en zijn de Reference-producten de eerste waar de unieke soundscape van verschillende hoogwaardige houtsoorten gebruikt wordt. Alle hoofdtelefoons van Grado zijn voorzien van in eigen huis ontworpen X Drivers en comfortabele lederen hoofdbanden.

Meer informatie
Terug naar boven.