Naar de inhoud springen. Terug naar Home

Repeat Prince

Hoofdtelefoon

De Repeat Prince. Audio van wereldklasse en uw hele leven lang reparaties en hergebruik van oude onderdelen door modulair design. Geniet van de hoogste geluidskwaliteit e... Verder lezen

€ 269,00 per stuk en incl. BTW.
  • Levertijd
    Zwart: 3-5 werkdagen
  • 2 jaar garantie
  • Gratis verzending.
  • 14 dagen lang gratis* retourneren.
  • Onze klanten beoordelen ons met 4.8 van 5 (436 beoordelingen).

Specificaties van de Repeat Prince

Type product Draadloze hoofdtelefoon 
Drivers 40mm, 32 Ohm mylar speakers
Frequentiebereik 10 Hz - 20 Khz
Gevoeligheid 93 dB 
Kleur Zwart 
Overige Bluetooth V5.0 Apt-X 
Garantie Levenslang repairs via leverancier

Over de Repeat Prince

De Repeat Prince. Audio van wereldklasse en uw hele leven lang reparaties en hergebruik van oude onderdelen door modulair design. Geniet van de hoogste geluidskwaliteit en stilte dankzij Noise Cancelling, en gebruik meerdere devices tegelijkertijd. De combinatie van krachtig, kraakhelder geluid, een prachtig design en volledige modulariteit.

Digital Active Noise Cancelling
De Repeat Prince beschikt over de krachtigste digital noise cancelling van dit moment. Hierdoor wordt omgevingsgeluid geblokkeerd en kunt u nog meer opgaan in het haarscherpe geluid van uw lievelings tracks!

Gaat een leven lang mee
Producten waar u van houdt slijten vaak het hardst. Ongelukje gehad? Bestel een vervangende module en ontvang deze na 1 à 2 dagen door de brievenbus. Een retourenvelop voor de beschadigde module wordt bijgeleverd, zodat de oude onderdelen weer duurzaam kunnen worden hergebruikt. Uw hele leven lang!

De Repeat Prince biedt een perfecte afspeelkwaliteit met een zorgvuldig getunede akoestische weergave die zorgt voor een ongekend diepe bas, een warm middengebied en helder hoog. En dankzij Apt-X ondersteuning luistert u zonder kwaliteitsverlies!

Dagenlang power, en zo weer opgeladen
Geniet in volle vrijheid van de kracht van de Repeat Prince; de batterij gaat tot wel 40 uur mee – of 22 uur als u noise-cancelling inschakelt. Is de batterij toch leeg? Na 5 minuten opladen kunt u alweer 2 uur luisteren!

Elk onderdeel kan makkelijk los gehaald en vervangen worden. Daardoor hoeft dus niet de hele koptelefoon weggegooid te worden als er iets kapot gaat.

Multitasken gaat moeiteloos, dankzij Multipoint pairing
U kunt uw smartphone en laptop tegelijkertijd verbinden dankzij de meest geavanceerde Qualcomm chipset. Dus als er een telefoontje binnenkomt, maakt de Repeat Prince automatisch verbinding met het juiste device.

Met de bijgeleverde kabel is het tevens mogelijk om bedraad te luisteren.

Reviews van de Repeat Prince

Heeft u ervaring met de Repeat Prince? Schrijf een review en help andere geïnteresseerden.

Schrijf een review over de Repeat Prince

Heeft u ervaring met de Repeat Prince? Schrijf een review en help andere geïnteresseerden.

Gerelateerd aan de Repeat Prince
Repeat Boss
€ 179,00
Repeat Day
€ 119,00
Terug naar boven.