Naar de inhoud springen. Terug naar Home

Gerrard Street Prince

Hoofdtelefoon

De Gerrard Street Prince. Audio van wereldklasse en uw hele leven lang reparaties en hergebruik van oude onderdelen door modulair design. Geniet van de hoogste geluidskwa... Verder lezen

€ 269,00 per stuk en incl. BTW.
  • Verwachte levertijd
    Zwart: 3-5 werkdagen
  • 2 jaar garantie
  • Gratis verzending.
  • 14 dagen lang gratis retourneren.
  • Onze klanten beoordelen ons met 4.8 van 5 (335 beoordelingen).

Specificaties van de Gerrard Street Prince

Type product Draadloze hoofdtelefoon 
Drivers 40mm, 32 Ohm mylar speakers
Frequentiebereik 10 Hz - 20 Khz
Gevoeligheid 93 dB 
Kleur Zwart 
Overige Bluetooth V5.0 Apt-X 
Garantie Levenslang repairs via leverancier

Over de Gerrard Street Prince

De Gerrard Street Prince. Audio van wereldklasse en uw hele leven lang reparaties en hergebruik van oude onderdelen door modulair design. Geniet van de hoogste geluidskwaliteit en stilte dankzij Noise Cancelling, en gebruik meerdere devices tegelijkertijd. De combinatie van krachtig, kraakhelder geluid, een prachtig design en volledige modulariteit.

Digital Active Noise Cancelling
De Gerrard Street Prince beschikt over de krachtigste digital noise cancelling van dit moment. Hierdoor wordt omgevingsgeluid geblokkeerd en kunt u nog meer opgaan in het haarscherpe geluid van uw lievelings tracks!

Gaat een leven lang mee
Producten waar u van houdt slijten vaak het hardst. Ongelukje gehad? Bestel een vervangende module en ontvang deze na 1 à 2 dagen door de brievenbus. Een retourenvelop voor de beschadigde module wordt bijgeleverd, zodat de oude onderdelen weer duurzaam kunnen worden hergebruikt. Uw hele leven lang!

Het diepste geluid dat je ooit hebt gehoord
De Gerrard Street Prince biedt een perfecte afspeelkwaliteit met een zorgvuldig getunede akoestische weergave die zorgt voor een ongekend diepe bas, een warm middengebied en helder hoog. En dankzij Apt-X ondersteuning luistert u zonder kwaliteitsverlies!

Dagenlang power, en zo weer opgeladen
Geniet in volle vrijheid van de kracht van de Gerrard Street Prince; de batterij gaat tot wel 40 uur mee – of 22 uur als u noise-cancelling inschakelt. Is de batterij toch leeg? Na 5 minuten opladen kunt u alweer 2 uur luisteren!

Alle onderdelen zijn vervangbaar
Elk onderdeel kan makkelijk los gehaald en vervangen worden. Daardoor hoeft dus niet de hele koptelefoon weggegooid te worden als er iets kapot gaat.

Multitasken gaat moeiteloos, dankzij Multipoint pairing
U kunt uw smartphone en laptop tegelijkertijd verbinden dankzij de meest geavanceerde Qualcomm chipset. Dus als er een telefoontje binnenkomt, maakt de Gerrard Prince automatisch verbinding met het juiste device.

Met de bijgeleverde kabel is het tevens mogelijk om bedraad te luisteren.

Reviews van de Gerrard Street Prince

Heeft u ervaring met de Gerrard Street Prince? Schrijf een review en help andere geïnteresseerden.

Schrijf een review over de Gerrard Street Prince

Heeft u ervaring met de Gerrard Street Prince? Schrijf een review en help andere geïnteresseerden.

Gerelateerd aan de Gerrard Street Prince
Terug naar boven.