Whatsapp
Whatsapp
Bel mij terug
Bel mij terug
Contact
Contact
 

High-End Audio Show

Op zaterdag 7 maart organiseert Stassen Hifi in zijn Palazzo luisterkasteel een High-End Audio Show met demonstraties van Rogers, Audio Note en Acapella Audio Arts.

Rogers

Sinds 1947 is het Engelse Rogers synoniem voor hoogwaardige audioapparatuur. Door creativiteit en innovatieve ideeën produceerde oprichter Jim Rogers een opeenvolging van consistent verbeterde en verfijnde systemen.

Nu, in zijn 73e jaar, brengt Rogers een aantal bekende ‘beroemde’ producten opnieuw uit, evenals enkele nieuwe opzienbarende producten. Deze producten zullen tijdens de High-End Audio Show in het Palazzo luisterkasteel te bewonderen zijn.

Audio Note

Ook te bewonderen zijn het eveneens uit Engeland afkomstige Audio Note het merk van de Deen Peter Qvortrup. Dit merk is vooral beroemd om haar single ended versterkers en het out of the box thinking bij het ontwerpen van haar producten door de twee genieën Andy Grove en Darko Greguras (later dit jaar bij Stassen Hifi).

Acapella Audio Arts

Het Duitse Acapella Audio Arts, beroemd vanwege zijn geweldige hoornluidsprekers en gebruik van plasma tweeter. Deze twee merken heeft Stassen Hifi enige tijd geleden al in zijn assortiment opgenomen.

Vertegenwoordigers van Rogers, Audio Note en Acapella Audio Arts alsook het team van Stassen Hifi is aanwezig om al uw vragen te beantwoorden. De toegang tot de show is gratis en een aanmelding is niet nodig.

Bezoek de High-End Audio Show op zaterdag 7 maart van 10.30 - 16.00 uur in ons Palazzo luisterkasteel.

High-End Audio Show
High-End Audio Show
High-End Audio Show