Whatsapp
Whatsapp
Bel mij terug
Bel mij terug
Contact
Contact
 

De Bowers & Wilkins 800 D3

Tijdens de München High-End beurs heeft Bowers& Wilkins in het prestigieuze Bayerischen Hof hotel de 800 D3 onthuld en ten gehore gebracht aan het publiek.

Audio zoals het altijd al had moeten zijn.

De Bowers & Wilkins 800 D3 is met zijn dubbele 10 inch bas drivers een stuk breder en dieper dan zijn kleinere broertje, de 802 D3. Toch is de 800 D3 slechts iets zwaarder en hoger. Dit is gedeeltelijk te danken aan de massieve aluminium plint. Het gewicht wordt beperkt en tevens wordt resonantie gedempt.

Technologieën

Het turbinehoofd bestaat uit een enkel stuk aluminium, versterkt met interne straalvormige panelen, dit zorgt ervoor dat het geluid dat u hoort afgeschermd is van interferentie door de behuizing.

Solid Body tweeter, de behuizing van de tweeter bestaat ook uit één stuk aluminium. Ook wordt er gebruik gemaakt van een verbeterd gel ontkoppelingssysteem. Het resultaat? Loepzuivere akoestische details.

Continuum conus

De midrange driver van de 800 Series Diamond heeft een volledige update gekregen. De nieuwe constructie is ontworpen om maximale stugheid te bieden, terwijl de ongewenste resonanties tot een absoluut minimum beperkt blijven door de tuned-mass dempers. Het resultaat hiervan is een enorme stap voorwaarts in het speakerontwerp met als resultaat een open en neutrale geluidsweergave.

Aerofoil conus

Voor de bas drivers is een compleet nieuwe conus ontwikkeld, deze bestaat uit verschillende diktes wat zorgt voor maximale stijfheid. Hierdoor klinkt de bas preciezer, meer gecontroleerd en levensecht.

Reverse-wrap behuizing

Hierbij zijn de voor- en zijkanten gevormd uit een prachtige welving deze worden bij elkaar gehouden door een achterkant van solide aluminium. De geluidsverspreiding wordt verbeterd terwijl de reflectie door de behuizing sterk wordt verminderd.

Luidsprekervoet

De voet van de nieuwe 800 Series Diamond zorgt voor nog minder resonantie. De voeten van de grotere 800 Series Diamond zijn voorzien van een rolmechanisme ideaal om de luidspreker makkelijk te verplaatsen. De luidsprekers zijn voorzien van geïntegreerde vloerspikes die eenvoudig omhoog en omlaag te zetten zijn met behulp van een tandwiel.

Diamond domes, sommige dingen veranderen niet

Hoewel vrijwel ieder component van deze serie opnieuw is uitgevonden, blijft het element dat de serie zijn naam heeft gegeven in ere gehouden; de Diamond Tweeter Dome. De diamanten domes blijven het toppunt van tweeter-technologie. Ze leveren ongekend akoestisch detail, natuurlijk en zeer ruimtelijk geluid.

De Bowers & Wilkins 800 D3

De Bowers & Wilkins 800 D3
De Bowers & Wilkins 800 D3
De Bowers & Wilkins 800 D3
De Bowers & Wilkins 800 D3
Bowers & Wilkins 800 D3

Bowers & Wilkins 800 D3

Als het nieuwe vlaggenschip is de Bowers & Wilkins HTM1 D3 het gezicht van Bowers & Wilkins. De 800 D3 staat daardoor garant voor een sublieme luisterervaring.

Bowers & Wilkins 802 D3

Bowers & Wilkins 802 D3

Bent u op zoek naar een luidspreker die iedere noot loepzuiver laat horen? U bent niet van plan een luidspreker aan te schaffen die eigenlijk alleen in een professionele studio past? Dan is de Bowers & Wilkins 802 D3 Diamond de ideale speaker voor u.

Bowers & Wilkins 803 D3

Bowers & Wilkins 803 D3

De Bowers & Wilkins 803 D3 is de eerste in z’n soort: speciaal voor de akoestiek in huis, een full range luidspreker met studiokwaliteit.

Bowers & Wilkins 804 D3

Bowers & Wilkins 804 D3

De Bowers & Wilkins 804 D3 ziet er misschien traditioneler uit dan de andere speakers uit deze lijn, laat je hierdoor niet van de wijs brengen. De Bowers & Wilkins 804 D3 levert adembenemende akoestische transparantie.

Bowers & Wilkins 805 D3

Bowers & Wilkins 805 D3

De Bowers & Wilkins 805 D3 uit deze lijn is ook één van de meest revolutionaire. Van allerlei hoogwaardige technologieën voorzien, zoals nog nooit eerder gezien bij een speaker in deze klasse.

Bowers & Wilkins HTM1 D3

Bowers & Wilkins HTM1 D3

De Bowers & Wilkins HTM1 D3 is de ideale partner voor de grotere luidsprekers uit de 800 Series Diamond. Een centerspeaker speelt in een home theater een centrale rol voor het stemgeluid en dialogen.