Whatsapp
Whatsapp
Bel mij terug
Bel mij terug
Contact
Contact
 

Dali Rubicon Serie

De in Denemarken ontwikkelde Rubicon serie is een overweldigende luidspreker serie die de ongeëvenaarde driver technologie uit de Epicon modellen bereikbaar maakt voor een groter publiek.

De belangrijkste kenmerken van de Dali Rubicon Serie

Handgemaakte kwaliteit uit Denemarken verpakt in een schitterend Scandinavisch design. Dat is de Rubicon Serie.

Super lichte soft dome tweeters en DALI’s kenmerkende houtfiber conussen zorgen samen voor een dynamisch, vol geluidsbeeld. DALI’s unieke SMC (Soft Magnetic Compound) magneetmotor zorgt ervoor dat er minder vervorming optreedt ook draagt het bij aan een ongekend transparant, natuurlijk geluid. Dankzij het slanke, eenvoudige en stijlvolle design van de Rubicon serie beleeft u een live optreden op elegante wijze in uw huiskamer.

De speakers in de Rubicon serie zijn voorzien van dezelfde tweeter-module die geïntroduceerd werd in de Epicon serie en bestaat uit een 29mm softdome en een hoge kwaliteit band-tweeter. Een leuk weetje is dat alle drivers vakkundig geproduceerd worden in Denemarken en de houtfiber conussen gefrabiceerd worden in Europa. Verder zijn deze speakers voorzien van DALI's SMC technologie, de luidsprekerbehuizingen worden handgemaakt ze zijn voorzien van vergulde bi-wiring luidsprekerklemmen. De speakers uit de Rubicon serie zijn verkrijgbaar in de volgende afwerkingen: hoogglans zwart & wit, notenhout en Rosso.

Dali Rubicon LCR

Dali Rubicon LCR

De Dali Rubicon LCR is een luidspreker voor muurmontage en vormt een klasse op zichzelf. Hij biedt het dynamisch gedrag van de vloerstaande en monitor versies met een laagweergave, uniek in zijn klasse.

Dali Rubicon 5

Dali Rubicon 5

De Dali Rubicon 5 vloerstaander voegt een zeer gedetailleerd hoog samen met de ver doorlopende respons in het laag zoals u die verwacht van een vloerstaande luidspreker van DALI.

Dali Rubicon 6

Dali Rubicon 6

De Dali Rubicon 6 biedt een hogere akoestische energie met behoud van kwaliteit door de toepassing van dubbele houtfiber woofers.

Dali Rubicon 8

Dali Rubicon 8

De Dali Rubicon 5 biedt een immens breed geluidsbeeld met zijn drie houtfiber drivers voor maximale frequentiescheiding en een krachtige, diepe bass.