Whatsapp
Whatsapp
Bel mij terug
Bel mij terug
Contact
Contact
 

Ayon S-3

De Ayon S-3 is een netwerk speler, analoge voorversterker en een wereld klasse D/A converter in een hoogwaardig apparaat!

De Ayon S-3 Klasse A triode buizenversterker, beschikt over gebalanceerde en ongebalanceerde signaal paden. Bij Ayon wordt goed nagedacht over de signaalpaden om deze zo kort mogelijk te houden , waardoor er minder signaal verlies / beïnvloeding plaatsvindt.

De power supply van de Ayon S-3 is verder verfijnd met nieuwe componenten en AC line ruis filtering. De Ayon S-3 maakt gebruik van gescheiden transformator windingen en filters voor de in en uitgang fase. Dit zorgt voor totale isolatie tus

Lees verder

sen ingang en uitgang van de Ayon S-3, wat uiterst cruciaal is voor de 6H30 buizen eindtrap. Ayon heeft ook electrolytic condensatoren met een stuk hogere capaciteit toegepast, om zo weer het verlies te compenseren van de ruis filtratie.
Tevens heeft de Ayon S-3 een logische start up (warming up) , om zo de buizen minder te belasten.

De S-3 netwerkspeler interface, wordt weergegeven via een 3,5 TFT scherm, waar u makkelijk de functie van de Ayon kunnen bedienen. De Ayon S-3 ondersteund audio formaten zoals Wav (lpcm) 24-192kHz, FLAC 24-192 en 24-176 kHz, AIFF, AAC, HEAAC tot 24-96 kHz. Ontvang uw favoriete radio zenders in de beste audio kwaliteit. Met de Ayon S-3 kunt u makkelijk internet radio streamen via vTuner. U kunt ook audio streamen vanaf u mobiele apparaten van Mac, Windows en Android.

5950,-per stuk

Alle vermelde prijzen zijn per stuk en inclusief 21% BTW, tenzij anders vermeld.

Luisterafspraak maken

Specificaties van de Ayon S-3

Type Speler
Netwerkspeler, Versterker en D/A converter
Weergave
192kHz / 24 bit,
Aansluitingen
 Wifi, RCA, USB, Ethernet
Afmetingen (H x B x D)
 12 x 48 x 39
Gewicht
12 kg.
Kleur
Zwart

Video van de Ayon S-3

Alle vermelde prijzen zijn per stuk en inclusief 21% BTW, tenzij anders vermeld.